Decizia în cazul bărbatului bănuit că se dădea dentist: „Sunt la o specializare medicală”


Ultimul update: Duminica 10 Februarie 2019 20:36
Data publicarii: Duminica 10 Februarie 2019 08:37
Categorie: Stiri actuale

Bărbatul de 50 de ani din Ilfov care s-a dat drept medic dentist și a efectuat mai multe intervenții a fost audiat sâmbătă seara de către poliţiştii din Snagov.

După aproximativ trei ore individul nu a fost reţinut şi este cercetat în stare de libertate. Șomer în viaţa de zi cu zi, el neagă în continuare acuzațiile, chiar dacă acasă avea amenajat un cabinet stomatologic.

Declarații făcute la ieșirea de la auderi: Eu nu practic meseria aceasta.”
Reporter: „Domnul Gruiu spune altceva.”
Bărbat: „Tocmai. Soţia mea este stomatolog şi cabinetul este funcţional din '92, eu sunt la o specializare de medicină.”
Reporter: „Şi dumneavoatra nu aţi operat?”
Bărbat: „Nu, nu, eu nu."

După ce a fost audiat mai bine de trei ore, poliţiştii i-au dat drumul bărbatului, care susţine în continuare că nu s-a dat drept medic stomatolog, iar acuzaţiile care i-au fost aduse nu sunt adevărate. Acesta va fi cercetat în continuare în stare de libertate.

Ancheta poliţiştilor a plecat în urma unor sesizări făcute de mai multe persoane care au reclamat lucrări dentare proaste. Poliţiştii au verificat numele suspectului la Colegiul Medicilor şi aşa au aflat că nu este dentist.

Ciprian Romanescu, purtător de cuvânt IPJ Ilfov: „E bănuit. A spus că nu se ocupă cu aşa ceva. Că nu are studii. Face anchete."

Percheziţiile poliţiştilor au scos la iveală şi primele probe. Într-o anexă a locuinţei au găsit un scaun pentru pacienţi, ustensile pentru intervenţii dentare şi un raft întreg pentru medicamente, un adevărat cabinet stomatologic.

Totuşi, bărbatul le-a spus poliţiştilor că nu ar fi efectuat niciodată lucrări dentare şi că instrumentele găsite la el acasă îi aparţin soţiei. Aceasta a fost medic dentist, dar nu mai practică această meserie.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Explicaţiile bărbatului din Ilfov bănuit că s-a dat drept dentist.
După falsul chirurg cu 8 clase, a fost găsit şi falsul dentist. Cum arată cabinetul lui
Un român din Italia a murit în chinuri groaznice după ce şi-a scos singur dinţii
VIDEO PROTVPLUS.RO