De la o neintelegere stupida in trafic, un sofer a fost impuscat de un altul in Eforie Nord

Dată publicare: 16-08-2011 19:09
Dată actualizare: 03-11-2012 12:42


Au rasunat focuri de arma in centrul statiunii Eforie Nord. Sub ochii ingroziti a zeci de turisti, un sofer a fost impuscat de un altul, dupa o neintelegere stupida in trafic.

Totul a pornit de la o tamponare, insa povestea a degenerat. In incaierarea generala si un al doilea individ a fost ologit. Politistii n-au reusit sa se lamureasca el din ce tabara face parte.

Luptele s-au purtat in fata unui restaurant din Eforie Nord. Potrivit martorilor, un autoturism a incercat sa iasa dintr-o parcare cu spatele insa carligul de remorcare ar fi lovit o alta masina.

Soferii au sarit la bataie, ajutati de prieteni. S-au folosit pistoale, spray-uri paralizante si bastoane telescopice. Doar interventia trupelor speciale ale Politiei a pus capat batailor.

Si acum centrul statiunii este blocat, iar traficul a fost deviat pe rute ocolitoare. Toti martorii, turisti sau localnici, sunt audiati.

Cercetarile criminalistilor sunt in plina desfasurare. La fata locului masina a fost gasita abandonata, cu geamul de la sofer deschis.

Este vorba de un autoturism marca BMW cu nume de Bulgaria.

Doua dintre persoanele implicate in scandal sunt acum audiate la sediul politiei din Eforie.

Tags: violente,


VIDEO PROTVPLUS.RO