De la nunta direct la spital. Ce s-a intamplat cu 78 de invitati care au mancat la restaurantul din Alba

Ultima actualizare: 10-09-2015 01:01

78 de persoane din judetul Alba care au participat la o nunta au ajuns de urgenta la spital cu stari de greata si dureri de cap. Medicii au stabilit clar ca alimentele pe care le-au mancat la masa festiva ar fi de vina.

Oamenii sunt in acest moment internati la 4 spitale din judet, iar inspectorii DSV au prelevat deja probe de la restaurantul unde a avut loc petrecerea. Revoltator este faptul ca, in urma cu doi ani, 50 de persoane au fost internate cu toxiinfectie alimentara, dupa ce au participat la o nunta la acelasi local.

Nunta a avut loc in noaptea de sambata spre duminica intr-un restaurant din localitatea Bistra. Cateva sute de persoane s-au aflat in incinta. Primii nuntasi s-au simtit rau la cateva ore dupa ce au ajuns acasa asa ca au chemat ambulantele.

Oamenii spun ca au gustat putin din tot ce s-a servit.

Toti au ramas internati, iar medicii se asteapta ca numarul lor sa fie mult mai mare. Printre pacenti se afla si o fetita de 9 ani si 2 adolescenti de 16 si 17 ani.

Inspectorii de la Directia de Sanatate Publica si Siguranta Alimentelor au prelevat probe din preparatele servite. In maximum o saptamana vor sosi si primele rezultate de laborator care vor stabili ce anume a dus la imbolnavirea oamenilor.

In urma cu 2 ani, tot la acelasi restaurant, peste 50 de persoane au fost internate cu toxiinfectie alimentara dupa ce au participat la o nunta. Atunci preparatele au fost gatite in gospodarie si a fost vorba de o contaminare cu salmonella.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO