Criza de gelozie a unui barbat din Braila. Ce s-a intamplat dupa ce s-a uitat in telefonul sotiei


Ultimul update: Sambata 21 Septembrie 2013 07:13
Data publicarii: Miercuri 18 Septembrie 2013 18:47
Categorie: Stiri actuale

O asistenta de la spitalul de psihiatrie din Braila a fost rapita si batuta, in plina zi, de sotul ei de care voia sa divorteze.

Barbatul o poftise in masina sa poarte o discutie despre copilul lor, dar, la un moment dat, i-a cerut femeii telefonul mobil ca sa-i verifice mesajele si a facut o criza de gelozie.

A blocat usile autoturismului, a demarat in tromba si era sa provoace un accident mortal, dupa cum o demonstreaza si imaginile unei camere de supraveghere.

Barbatul si-a iesit din fire, de vreme ce aflase de pe internet de faptul ca tanara avea deja o alta relatie, pe care o afisase pe facebook. In masina, s-a repezit sa-i ia telefonul si a lovit-o peste fata. Apoi a blocat usile masinii si a pornit in viteza.

Pe imaginile de pe camerele de supraveghere, se poate vedea cum autoturismul in care se aflau cei doi a trecut razant pe linga pietonii aflati pe trecere, care au apucat sa se fereasca in ultimul moment.

Apoi, masina a fost cat pe ce sa se izbeasca de alt vehicul, a acrosat o duba, a traversat intersectia si in cele din urma s-a oprit intr-o alta masina. Soferul, speriat, a fugit, parasind-o pe asistenta care a suferit rani usoare. Individul a fost depistat de politisti in urma cu putin timp si a fost dus la Politie, pentru audieri.

Dar femeia a refuzat sa depuna plagere impotriva lui, asa ca el va fi acuzat doar de parasirea locului accidentului. In plus, va avea de achitat daunele pentru cele doua masini avariate.

Tags: criza, gelozie, braila,

VIDEO PROTVPLUS.RO