Copilă de 10 ani din Suceava, abuzată sexual de tată, unchi și prietenul ei

Ultima actualizare: 14-08-2020 18:12
Copilă de 10 ani din Suceava, abuzată sexual de tată, unchi și prietenul ei
Pro TV

Caz îngrozitor la Suceava, unde o fetiță a fost violată pe când avea 10 ani de propriul tată, dar și de unchiul ei. Un al treilea individ este judecat pentru act sexual cu un minor, pentru că în cazul lui nu s-a putut proba acuzația de viol.

 

Doi bărbați au fost trimiși în judecată pentru viol de procurorii din Vatra Dornei, în timp ce un al treilea va fi judecat pentru act sexual cu un minor după ce au abuzat sexual o fetiță de 10 ani, scrie Monitorul de Suceava.

Cei acuzați de viol sunt chiar tatăl și unchiul după mamă al copilei, în timp ce al treilea agresor era prietenul minorei.

Cazul a ieșit la iveală în mai 2019, când fata care nu împlinise încă 13 ani a fost internată în regim de urgenţă la Centrul de Primire în Regim de Urgenţă a copilului abuzat, neglijat sau exploatat din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Suceava, la solicitarea Poliţiei municipiului Vatra Dornei.

 

Suspecții au fost cercetați în libertate

 

Fata a povestit cu lux de amănunte cum tatăl ei și un frate al mamei au profitat de ea de când avea aproximativ 10 ani.

S-a ajuns inclusiv la testul poligraf, unde cei doi au ieșit nesinceri. Coroborat și cu alte mijloace de probă, anchetatorii au ajuns la concluzia că faptele se confirmă.

Totuși, s-a decis ca cei doi să fie lăsați în libertate, sub control judiciar, iar după ceva mai bine de un an de cercetări, procurorii au dispus recent trimiterea lor în judecată pentru viol.

Această măsură s-a luat și în condițiile în care fata a rămas de anul trecut în grija statului, într-un centru de minori, și nu mai are nici o legătură cu cei doi.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO