Copil de un an, în stare gravă după ce s-a opărit cu apă fiartă. Greșeala făcută de mamă


Ultimul update: Joi 17 Ianuarie 2019 17:40
Data publicarii: Joi 17 Ianuarie 2019 16:18
Categorie: Stiri actuale

Suferinţă greu de descris pentru un copil de numai un an, din Botoşani, care a ajuns în stare gravă la spital, opărit cu apă clocotită.

Mama lui spune că l-a scăpat o clipă din ochi şi, din greşeală, pusese vasul cu apă fierbinte chiar lângă băieţel. De la secţia de pediatrie din oraş, cel mic a fost transferat la Iaşi.

Medicii au aflat de la mama bebeluşului că femeia a pus un ibric cu apă pe aragaz, pentru a o încălzi. În timp ce ea trebăluia prin casă, băieţelul de un an a ajuns în apropiere şi a atins recipientul, iar apa clocotită s-a vărsat pe el.

Speriată de ţipete, femeia i-a acordat primul ajutor, iar apoi a sunat la 112. La faţa locului a ajuns o ambulanţă, iar cadrele medicale au stabilit că cel mic a suferit arsuri de gradul I şi II pe aproximativ 20% din corp. Medicii de la Iaşi vor decide acum dacă se impun operaţii de refacere a pielii afectate, pe piept şi pe mâini.

Poliţiştii şi reprezentanţii Protecţiei Copilului au deschis anchete pentru a stabili dacă este vorba de un accident sau de o neglijenţă din partea mamei.

O fetiță din Bistrița a fost opărită cu apa în care trebuia să facă baie. Reacția mamei
Un bărbat a suferit arsuri pe tot corpul din cauza pisicii. Ce i-a făcut animalul
VIDEO PROTVPLUS.RO