Copil de şase ani, găsit mort în albia unui râu, în Râşnov

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Un copil de şase ani din Râşnov a fost găsit fără viaţa în albia râului Ghimbăşel, la o distanţă de 300 de metri de domiciliu.

Nicolas David Lingurar a dispărut de acasă, luni, în jurul orei 17.00, iar familia a sesiyat autorităţile în jurul orei 21.20, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov, Gabriela Dinu, potrivit Agerpres.


''Luni, în jurul orei 21,20 am fost sesizaţi de către familia minorului Lingurar David Nicolas despre dispariţia acestuia de la domiciliul părinţilor situat în localitatea Râşnov, pe malul râului Ghimbăşel, începând cu ora 17,00.

În momentul dispariţiei, minorul era îmbrăcat cu blugi albaştri, bluză albastră, hanorac cu glugă albastru, vestă de fâş închisă la culoare şi în picioare purta cizme de cauciuc roşii cu buline multicolore.

Minorul suferea de retard intelectual. Acesta a fost găsit decedat, în albia râului Ghimbăşel, la o distanţă de 300 de metri de domiciliu. Un număr de 35 de poliţişti, 14 jandarmi şi 21 de cadre de la ISU Braşov au fost mobilizate în activitatea de căutare a minorului'', a precizat Gabriela Dinu, purtătoarea de cuvânt a IPJ Braşov.

Căutările au început la miezul nopţii. Copilul a fost găsit în albia râului Ghimbăşel de către scafandrii de la ISU Braşov în jurul orei 2,00.

Echipajul SMURD prezent la faţa locului a încercat resuscitarea minorului, dar fără rezultat, decesul fiind declarat la ora 2,30, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Braşov, Ciprian Aldea.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO