Cum a fost găsit copilul de 7 ani din Sibiu care a fost dat dispărut

10-10-2019 19:37

politie

Poliţiştii au reuşit să găsească, în siguranţă, băieţelul care dispăruse de acasă, acesta fiind în altă localitate, la familia concubinului mamei.

„Minorul a fost găsit urmă cu câteva minute în Şura Mare, la familia concubinului mamei. Este în siguranţă, nu a fost victima niciunei infracţiuni. A plecat din oraş cu o maşină taxi", a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, Luciana Lazăr.

Potrivit sursei citate, mama anunţase la ora 18.00 la 112 că i-a dispărut copilul, din casa din Sibiu.

„Poliţiştii sibieni caută un minor de 7 ani a cărui dispariţie de la domiciliu a fost sesizată în această după-masă. Cetăţenii care pot oferi informaţii cu privire la acest minor sunt rugaţi să apeleze 112. În această după-masă, în jurul orei 18,00, prin SNUAU 112, mama unui minor în vârstă de 7 ani a sesizat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu cu privire la plecarea voluntară de la domiciliu a fiului ei, Dămian David Andrei Alexandru", se arată în comunicatul IPJ Sibiu.

Potrivit sursei citate, copilul a plecat de acasă în jurul orei 14,00. Familia din care a dispărut copilul locuieşte în municipiul Sibiu, transmite Agerpres.

Copilul are puţin peste un metru înălţime, 20 de kilograme, constituţie atletică, faţă ovală, păr blond, fir drept, ten alb, ochi albaştri. La data plecării purta pantalon de trening negru, maiou verde şi adidaşi negri, precizează IPJ.

Persoanele care pot oferi informaţii cu privire la acest copil sunt rugate să apeleze 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Agerpres