Concluzia polițiștilor în cazul bărbatului care a căzut într-un cazan clocotit


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Luni 17 Septembrie 2018 16:26
Categorie: Stiri actuale

Veşti tot mai proaste despre bărbatul de 59 de ani din Botoşani, care săptămâna trecută a căzut într-un cazan clocotit, la fabrica de alcool în care lucra.

Medicii spun că şansele lui de supravieţuire sunt mici, iar poliţiştii au ajuns, după anchetă, la concluzia că omul cel mai probabil a vrut să se sinucidă. Acum este intubat şi ventilat mecanic, la secţia de Reanimare a spitalului Judeţean din Botoşani.

La o zi după teribilul incident, bărbatul a suferit arsuri profunde pe 95% din suprafaţa corpului. După ce l-au stabilizat, medicii din Botoşani au încercat să-l transfere pe rănit la Spitalul de Arşi din Capitală, dar deocamdată starea lui este mult prea gravă pentru a suporta o călătorie cu ambulanţa.

Incidentul îngrozitor s-a petrecut săptămâna trecută, joi. Colegii bărbatului l-au găsit într-un cazan cu lichid care fierbea şi l-au scos de acolo, în prag de comă.

Ulterior, poliţiştii au vizionat imaginile surprinse de camerele de supraveghere din fabrică, şi spun că omul era singur când s-a produs nenorocirea. În condiţiile date, autorităţile spun că cel mai probabil a fost o tentativă de suicid.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

4 magazii au ars din cauza unui cazan de țuică lăsat nesupravegheat
Un bărbat a ajuns la spital cu arsuri. A fost scos dintr-un cazan cu lichid care fierbea
VIDEO PROTVPLUS.RO