Clienta unui restaurant din Iasi cere despagubiri dupa ce o chelnerita a varsat ceai fierbinte pe ea

Dată publicare: 07-01-2014 19:45
Dată actualizare: 10-01-2014 06:56


O femeie din Iasi le cere mii de euro despagubiri patronilor unui restaurant, dupa ce ospatarita a varsat ceai fierbinte pe ea. Clienta s-a ales cu arsuri pe bratul stang, asa ca acum vrea daune in instanta.

Clienta a obtinut un certificat medico-legal care atesta ca a avut nevoie de 20 zile de ingrijiri medicale in urma incidentului din restaurant.

Mai exact, in plangerea inaintata, femeia povesteste ca, in timp ce era la o intalnire de afaceri, osparita a venit din spate si, din greseala, a varsat pe ea o ceasca cu apa fierbinte care urma sa fie folosita pentru ceai.

Aceasta a trimis conducerii localului o notificare prin care le-a adus la cunostinta cele intamplate si a cerut o intelegere pe cale amiabila, urmand sa-i fie achitate daunele morale si materiale.

Insa, patronii restaurantului au refuzat sa ajunga la o intelegere cu femeia, dar cu toate acestea le-au furnizat politistilor toate documentele necesare in ancheta.

Ei cred ca aceasta are o reactie usor exagerata, mai ales ca ospatarii au achitat nota clientei si si-au cerut scuze. Femeia a depus plangere penala pentru vatamare corporala.

Tags: incidente,


VIDEO PROTVPLUS.RO