Cine face parte din gruparea Pugiliștii, destructurată de DIICOT. VIDEO


Ultimul update: Sambata 30 Martie 2019 11:20
Data publicarii: Sambata 30 Martie 2019 10:49
Categorie: Stiri actuale

O grupare specializată în trafic de droguri de mare risc, cunoscută sub numele de Pugiliștii, întrucât mai mulţi membri practică sau au practicat box, a fost destructurată de DIICOT.

Potrivit Poliţiei Române, în perioada 27-28 martie, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Ilfov, sub coordonarea procurorilor DIICOT - Structura Centrală, au făcut 14 percheziţii, în Bucureşti, la persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc şi de efectuare de operaţiuni ilegale cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În urma percheziţiilor, care au avut loc pe străzile Anton Pann, Romulus şi Parfumului din Sectorul 3, au fost descoperite diferite cantităţi de substanţe psihoactive, pentru care persoanele bănuite nu ar fi deţinut autorizaţie, ştiind că substanţele respective sunt susceptibile de a avea asemenea efecte, precum şi peste 19.000 de lei, informează News.ro.

Pe parcursul cercetărilor, au fost descoperite şi ridicate 49 de comprimante de metadonă, peste 25 de grame de heroină şi 887 de grame alpha - PHP.

Din cercetări a reieşit că, în perioada octombrie 2018 - martie 2019, persoanele în cauză, în mod repetat şi în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, în mod direct sau prin intermediul altor persoane, ar fi vândut produse susceptibile de a avea efecte psihoactive şi droguri de mare risc (heroină).

Procurorul de caz a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de şase persoane şi măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile, faţă de alte trei.

Potrivit unor surse judiciare, din grupare făcea parte şi Gheorghe Petrică, fost Paraschiv, vicecampion mondial de box. 

În acest caz, spun sursele citate, au fost făcute mai multe sesizări de către cetăţeni cu privire la activitatea de trafic de droguri în zona Traian - Unirii.

Persoanele reţinute au fost prezentate Tribunalului Bucureşti, care a dispus arestarea lor preventivă, pentru 30 de zile.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Rețea de trafic de droguri de mare risc descoperită de DIICOT. Ce s-a găsit la percheziții
Ce se întâmplă cu suspecții în cazul capturii record de droguri din Deltă
Filmul unei capturi record în România. Ce au pierdut traficanții pe drum
VIDEO PROTVPLUS.RO