Cel mai tanar detectiv din Romania. A prins hotul care a fugit cu geanta postasului

Dată publicare: 17-06-2011 12:59
Dată actualizare: 04-11-2012 05:56


Cel mai aplaudat elev dintr-o scoala din Prahova n-a fost cel care a luat premiul intai, ci un baiat care a pus umarul la rezolvarea unui caz de furt.

Baiatul l-a vazut pe hot in timp ce ingropa geanta furata de la o postarita, l-a luat la intrebari si intr-un final a dus toata prada la politie. La serbarea scolara de vineri, baiatul a primit o diploma din mana politistilor adevarati.

Gabriel se juca pe campul de la marginea satului cand a vazut un alt copil, mai mic, carand dupa el o geanta plina cu bani. Mama baiatului a recunoscut tolba postaritei si a dat fuga la politie. Intr-adevar, disperata, femeia li se plansese oamenilor legii ca i-a disparut geanta din masina pe care o lasase descuiata, pentru cateva clipe.

Gabriel e dintr-o familie foarte modesta. Mai are inca 9 frati si doar tatal munceste. Cu toate astea nici el si nici mama lui nu s-au gandit sa patreze banii. Gestul baiatului i-a adus si un premiu din partea unui om de afaceri din Ploiesti.

Fireste ca pe Gabriel il bate gandul sa se faca politist. Dar pana atunci are de tocit mingea de fotbal pe care a primit-o drept rasplata pentru fapta lui.
 

 


VIDEO PROTVPLUS.RO