Ce au pățit protestatarii care au aruncat cu ouă în Ministerul Justiției


Ultimul update: Luni 25 Februarie 2019 16:54
Data publicarii: Luni 25 Februarie 2019 16:45
Categorie: Stiri actuale
oua protest ministerul justitiei

Mai multe persoane au protestat luni dimineaţă în faţa Ministerului Justiţiei, aruncând cu ouă în sediul MJ, patru dintre ele fiind ulterior sancţionate contravenţional de Jandarmeria Bucureşti.

"Cele patru persoane implicate în incident au fost sancţionate contravenţional cu amenzi în valoare totală de 5.000 de lei pentru tulburarea liniştii publice, aruncarea asupra unei construcţii cu obiecte care murdăresc şi constituirea unui grup pentru acţiuni contrare ordinii publice. Sediul Ministerului Justiţiei face parte din categoria obiectivelor de importanţă deosebită pentru activitatea statului, a cărui pază este asigurată permanent cu jandarmi, conform Hotărârii de Guvern nr. 1486 din 2005 privind asigurarea pazei şi protecţiei obiectivelor, bunurilor şi valorilor cu efective de jandarmi", precizează Jandarmeria Capitalei, relatează Agerpres.

Protestul a avut loc faţă de ultima ordonanţă de urgenţă dată de Guvern săptămâna trecută prin care au fost modificate legile Justiţiei. Şi marţea trecută şapte persoane au ajuns la poliţie, după ce au aruncat cu pietre şi vopsea către sediul Ministerului Justiţiei.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO