Caz șocant în Italia. Un român, acuzat că și-a exploatat copilul în vârstă de 2 ani: „Este o rușine”

Dată publicare: 30-07-2020 17:18
Dată actualizare: 30-07-2020 18:42


Caz șocant în Italia, unde un român este acuzat că și-a exploatat băiețelul de numai doi ani.

Potrivit martorilor, tânărul tată le-ar fi propus unor turiști să le vândă copilul, pentru a întreține relații sexuale cu ei. Individul a fost reținut de poliție, iar cel mic a fost preluat de autoritățile italiene.

Scenele au fost surprinse în stațiunea italiană Ostia, imediat lângă Roma. Tânărul tată l-ar fi oferit pe cel mic unor turiști contra cost, pentru relații sexuale, au povestit oamenii care au sunat imediat la poliție. Bărbatul a fost încătușat.

Potrivit autorităților italiene, tatăl locuiește într-o tabără plină cu oameni fără adăpost din apropierea Capitalei. A fost dus în arest, la închisoarea Regina Coeli și va trebui dea explicații pentru fapta sa.

În plus, a fost acuzat și de agresarea unuia dintre polițiști.

Romulus Popescu, președintele Asco Rom din Italia: „Cred că e ceva inimaginabil. Până acum nu am mai auzit de cazuri de genul în nordul Italiei, pentru că noi românii suntem un popor care ne iubim copiii. Eu sunt indignat, este o rușine, o pată pe imaginea poporului român, pentru că chiar dacă sunt de etnie rromă, fac parte din cetățenii poporului nostru și îmi pare foarte rău că dau o imagine proastă despre poporul nostru.”

Băiețelul de doi ani a fost preluat și dus de urgență la spital. Presa italiană a scris despre el că era flamand și deshidratat. Va ajunge, cel mai probabil, într-un centru destinat copiilor cu probleme.


VIDEO PROTVPLUS.RO