Caz revoltător în Capitală. Un bărbat, reținut, după ce a dus o minoră pe câmp și i-a făcut poze indecente

31-07-2020 17:35


Caz revoltător în Capitală. Un bărbat de 43 de ani a fost reținut de polițiști: luna trecută ar fi acostat o minoră, pe care ar fi convins-o să îl însoțească pe câmp și să se lase fotografiată în ipostaze indecente.

Incidentul a avut loc luna trecută, pe 23 iunie, în Sectorul 3 al Capitalei. Individul lucra la acea vreme la o firmă care livra mâncare la domiciliu și ar fi abordat-o pe minora de opt ani chiar în restaurant, iar apoi pe stradă.

A luat-o cu forța și a dus-o într-un loc retras, mai exact pe un teren viran, pe un câmp din apropiere. Acolo ar fi pozat-o în ipostaze indecente și extrem de explicite.

Au intrat pe fir însă anchetatorii care au efectuat două percheziții la domiciliul acestuia, unde au găsit un laptop, un card micro SD și două telefoane mobile de tip smartphone. În acele telefoane au găsit 50 de fișiere video dar și foto, în care se aflau materiale pornografice cu minori. Nu s-ar fi oprit doar la a le viziona, ci le-a și distribuit mai departe altor persoane, inclusiv unor minori.

Polițiștii l-au reținut, iar acum indvidiul va fi prezentat în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă.

VIDEO PROTVPLUS.RO