Internetul este plin de parodii ale reclamelor Apple, in asteptarea lansarii noului iPhone

Ultima actualizare: 15-09-2012 07:06
iPhone

Astfel de lucruri se intampla in general inaintea lansarilor de noi produse, iar compania il considera un semn de popularitate si rareori se supara.

''Inainte sa facem iPhone 5, am analizat la ce isi folosesc oamenii iPhone-ul. Il folosesc numai ca sa-si fotografieze mancarea'', suna o gluma.

Pai in acest caz ar fi mai nimerit ca noul iPhone sa arate intr-un anume fel, crede autorul acestui clip. Siri ar fi si ea mai utila daca ar sugera comentarii pentru fotografiile cu pricina.

Altcineva se ocupa de design-ul telefonului si se lauda ca l-a revolutionat pana n-a mai ramas nimic din el: ''Am introdus o caracteristica incredibila. Telefonul e invizibil! Aceasta tehnologie deschide o intreaga lume de posibilitati''.

Altii preiau stilul reclamelor Apple si il aplica la alte produse, cum ar fi o periuta pentru limba. Si nu se sfiesc chiar sa faca aluzie la tinuta pe care o alegea Steve Jobs pentru aceste aparitii:  ''Am facut un produs minunat care a revolutionat lumea. Si ce? Trebuie sa stam in fata unui ecran alb, cu bluze pe gat, laudandu-ne toata ziua?''

Ceva mai seriosi, altii fac un exercitiu de imaginatie, atribuindu-i noului iPhone niste inovatii pe care e greu de crezut ca le va avea prea curand: un design ultra-subtire, o tastatura virtuala proiectata de un laser si chiar un ecran holografic.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO