Candidatul la prezidențiale Ninel Peia, dat dispărut de SPP, a fost găsit. Unde se afla

08-11-2019 07:37


Ninel

Candidatul la alegerile prezidențiale 2019, Ninel Peia, dat dispărut în cursul zilei de joi, a fost găsit. Acesta se afla la Putna, „să ia lumină”, după ce ar fi plecat în cursul nopţii dintr-un hotel din Cluj-Napoca.

„Bărbatul semnalat dispărut de către Serviciul de Protecţie şi Pază, în cursul zilei de ieri, a fost găsit de poliţişti. Acesta era cazat în incinta unei mănăstiri din Moldova si nu a fost victima nici unei infracţiuni. Acesta a refuzat să însoţească poliţiştii pentru încheierea formalităţilor, sens in care a fost încheiat, conform procedurii, un proces-verbal”, a transmis IPJ Cluj, conform news.ro.

Mânăstirea la care a fost găsit Peia ar fi Mânăstirea Putna.

Peia și-ar fi planificat ieșirea în maximă discreție, având pregătită o mașină în apropiere de hotel.

Serviciul de Protecţie şi Pază a sesizat, joi seară, Inspectoratul de Poliţie Cluj cu privire la dispariţia lui Ninel Peia, candidat la alegerile prezidenţiale. Acesta s-a cazat miercuri la un hotel de pe raza municipiului Cluj-Napoca, iar joi nu a mai fost găsit şi nici nu a mai răspuns la telefon.

”În această dupa-amiază, IPJ Cluj a fost sesizat de către Serviciul de Protecţie şi Pază despre dispariţia lui Ninel Peia, candidat la Preşedinţia României. Acesta s-a cazat ieri la un hotel de pe raza municipiului Cluj-Napoca, iar în această dimineaţă nu a mai fost găsit şi nici nu a mai răspuns la telefon”, a transmis, joi seară, IPJ Cluj.

Sursa citată a precizat că în cauza se efectuează cercetări.

„Facem precizarea că persoana în cauză beneficia de serviciile de protecţie şi pază doar pe perioada activităţilor publice din cadrul campaniei electorale, el fiind văzut pe imaginile de pe camerele de supraveghere părăsind hotelul, în cursul nopţii, la ora 1:17 minute”, a mai transmis IPJ Cluj.

Ninel Peia candidează la alegerile de duminică, fiind susţinut de Partidul Neamul Românesc.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO