Politistii, aproape sa identifice cadavrul transat din raul Arges. "Am recunoscut-o dupa sani"

×
Codul embed a fost copiat

Se contureaza o pista in cazul cadavrului mutilat gasit sambata in raul Arges. Trupul fara cap maini si picioare i-ar putea apartine unei femei de 36 de ani despre care nimeni nu mai stie nimic de vineri seara.

Un barbat a sunat la politie si a spus ca banuieste ca victima acestei crime inspaimantatoare este chiar iubita lui.

Anchetatorii i-au permis si lui si rudelor sa intre la morga, iar oamenii au recunoscut semnele particulare de pe corp. Analiza ADN va avea insa ultimul cuvant. Cert este doar ca asasinul este inca liber.

"Urme, pete de sange, imbracaminte, ramasite de corp uman, orice se semnaleza da? Nu treceti repede, atent, verificati orice drum, orice intrare catre apa.", spun politistii.

Acum, dupa ultimele informatii aparute in acest caz, criminalistii din Bucuresti impreuna cu politistii din Dambovita si Arges, cauta orice proba care ar putea demonstra ca femeia disparuta este aceeasi cu cea decapitata.

Citește și
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Chiar daca a fost identificata de rude, urmeaza importantul test ADN. Toata noaptea, dar si astazi 100 de jandarmi insotiti de caini au rascolit metru cu metru zona in care a fost gasit trupul mutilat al tinerei.

Politistii continua si duminica cautarile si cercetarile in judetul Dambovita. Intre timp, anchetatorii au aflat ca ultimul semn de viata femeia l-a dat vineri seara, in jurul orelor 22.

- M-a sunat seara la 10 si a zis ca e la ocazie la Topoloveni. Am asteptat-o si n-a mai venit. Fostul sot o mai suna inainte de Pasti, sa se intoarca la el.
- Va vine sa credeti ca dansa este cea care a fost gasita ?
- Dupa cum am vazut-o, ea este.
- Dupa ce ati recunoscut-o ?
- Avea la spate o alunita si sanii.

Iuliana are 36 de ani si lucra la o brutarie din Topoloveni, in judetul Arges. Dupa ce se despartise de fostul sot se mutase in Dambovita, in Valea Mare, intr-o comuna la aproximativ 20 de kilometri de locul de munca.

Era in schimbul doi si iesise din tura la ora 10 seara. Iubitul ei spune ca a asteptat-o in statie de langa casa pana aproape de ora doua dimineata. A tot incercat sa o sune, dar telefonul femeii era inchis. Atunci, ingrijorat si-a sunat cumnata si a anuntat-o ca sora ei nu apare.

"Am sunat pe telefon, nu mi s-a raspuns, inchis//A doua zi am mers la o colega, ne-a spus ca a ramas vineri seara la 10 in fata pietii la Topoloveni si nimeni nu mai stie nimic de ea.", spune Mihaela Sarbu sora femeii disparute.

Chiar in ziua disparitiei, Iuliana ii spusese unei vecine, ca are niste presimtiri.

-Dansa v-a spus ca are o presimtire ?
-Da, era agitata, ca nu se simte bine, ca sta la ocazie mult noaptea, daca i se va intampla ceva rau si grav?!, a declarat Mihaela Nete, o vecina.

Desi nimeni nu stie deocamdata cu siguranta daca femeia disparuta este una si aceeasi cu cea gasita in raul Arges, rudele Iulianei sunt convinse de asta dupa ce au vazut cadavrul. Femeia are acasa o fetita de 7 ani, din prima casatorie.

 

"E de neinchipuit sa tai un corp, o femeie in halul asta…nu se poate! Un psihopat, altceva nu se poate…", Gheorghe Tutu cumnatul femeii disparute.

"E un mascru asta!Doamne, fereste!", Georgeta Tutu, cumnata femeii disparute.

In urma necropsiei si a rezultatului probelor ADN, anchetatorii vor stabili exact daca trupul sectionat este al femeii disparute din Valea Mare. In acelasi timp trebuie sa rezolve problema criminalului aflat in libertate. Fostul sot al femeii dar si actualul ei partener, au fost audiati.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Cutremur neobișnuit, joi dimineață, în România. A fost încadrat la categoria a II-a. Ce magnitudine a avut
Cutremur neobișnuit, joi dimineață, în România. A fost încadrat la categoria a II-a. Ce magnitudine a avut

Un cutremur neobișnuit, cu magnitudinea 3,3, s-a produs, joi dimineață, în Moldova, Neamț, scrie INFP.

 

Grav accident rutier în Dolj. Două maşini s-au ciocnit, iar una a luat foc. Sunt implicate cinci persoane. Una a murit | FOTO
Grav accident rutier în Dolj. Două maşini s-au ciocnit, iar una a luat foc. Sunt implicate cinci persoane. Una a murit | FOTO

Un grav accident rutier a avut loc, joi, în judeţul Dolj, unde două maşini s-au ciocnit, iar una a luat foc. Cinci persoane aflate în autoturisme vor fi duse la spital, pentru o a şasea victimă fiind făcute manevre de resuscitare.  

România, poartă pentru ruși către Europa. Țara noastră le va elibera vize Schengen de la 31 martie
România, poartă pentru ruși către Europa. Țara noastră le va elibera vize Schengen de la 31 martie

Rușii vor putea pătrunde în Spațiul Schengen prin România, de la 31 martie, dar numai pe cale aeriană. Practic, România devine poartă de intrare în vest.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.