Barbatul care si-ar fi impins iubitele la suicid a fost arestat preventiv. O fosta sotie a ajuns la nunta batuta


Ultimul update: Sambata 18 Februarie 2017 07:14
Data publicarii: Miercuri 15 Februarie 2017 12:38
Categorie: Stiri actuale
Caius Irinel Iliescu

Barbatul acuzat de tentativa de omor pentru ca si-ar fi determinat iubita sa se arunce de la etajul 15 al unui imobil din Bucuresti, in luna noiembrie a anului trecut, a fost arestat preventiv, miercuri, de Tribunalul Bucuresti.

“Caius Irinel Iliescu purta masca de iubit dragastos numai o luna. Apoi, femeile din viata lui, erau batute crunt, amenintate cu pistolul si constranse, sa ii dea toate bunurile, pe care le aveau". Asa il descriu procurorii pe individul in varsta de 50 de ani, retinut marti, pentru tentativa de omor si santaj dupa ce si-ar fi impins la suicid iubita.

De altfel, si una dintre sotiile acestuia ar fi ajuns la nunta batuta si cu piciorul rupt, sustin apropiatii cuplului. Caius Iliescu, autointitulat avocat, agent secret si om cu trecere, inclusiv la Angela Merkel, va afla daca va fi arestat.

Martor: "A batut-o de a bagat-o in spital. Era traumtizata cand a venit la mine in casa si eu i-am zis: fugi fata, ca asta te omoara peste noapte si nu se mai stie de tine. Mi-a spus ca a batut-o si i-a rupt piciorul, mi s-a facut o mila."

Cea careia ii plange de mila acest barbat este una dintre fostele neveste ale lui Caius Iliescu. Femeia s-a casatorit in 2014 cu el. Petrecerea a fost organizata la Sulina pe vasul ''Printul Constantin''.

Dupa doar 3 luni, femeia ar fi iesit din casnicie traumatizata de la atatea batai si plina de datorii. Ar fi incercat inclusiv sa isi ia zilele ca sa scape de el. Victima nu vrea sa vorbeasca despre chinul prin care a trecut.

De altfel, si o alta femeie care i-a fost iubita timp de 11 ani a iesit din relatie dupa ce a incercat sa se sinucida, nu vrea sa isi aminteasca de el. Se teme, la fel ca multe alte persoane care au avut de-a face cu Iliescu. Individul sustinea ca are relatii influnete pana la nivel de presedinte al tarii.

Martor: ''Era specializat in santaj, asta a facut la Sulina. Si in amenintari si minciuni. Ridica telefonul si simula discutii cu Angela Merkel. Zicea ca lucreaza pentru Senat, ca are firma de investigatii''

La Sulina, Caius Iliescu ar fi convins autoritatile locale ca vrea sa investeasca in turism. Ar fi promis ca va organiza calatorii pe Dunare cu vasul sau ''Printul Constantin''. De proiect s-a ales praful.

Omul avea insa si alte afaceri. De pilda o firma de detectivi care era folosita, spun procurorii ca sa isi controleze si intimideze iubitele.

Referat: ''Inculpatul le spunea ca lucreaza pentru institutii de stat si are o mare influenta, precum si ca le monitorizeaza toate activitatile, aspecte care erau credibile intrucat (...) inculpatul detinea mijloace de supraveghere si inregistrare prin intermediul agentiei de detectivi."

Anchetatorii sustin ca Iliescu ar fi terorizat patru femei, le-ar fi agresat si torturat psihic, folosindu-se de banii lor. Ultima dintre acestea, o avocata din Capitala s-a aruncat de la etajul 15 al hotelului Rin Grand. Dupa acest episod Caius Iliescu a fost acuzat de tentativa de omor si santaj.


 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO