Bărbatul care şi-a ucis întreaga familie, audiat 5 ore. Acesta consuma droguri de ceva vreme

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

După ce judecătorii au decis arestarea preventivă a omului de afaceri din Braşov, suspectat de triplă crimă, el nu a contestat decizia.

Audierile care au durat aproximativ 5 ore au scos la iveală detalii importante, mai ales în ceea ce priveşte starea de spirit a suspectului, care se pare că în ultima vreme consuma droguri.

Pe de altă parte, joi,  trupurile neînsufleţite ale celor doi copii şi al mamei lor au fost ridicate de rudele femeii de la morgă şi vor fi duse în Piatră Neamţ pentru înmormântare.

Avocatul omului de afaceri susţine că bărbatul nu regreta nimic din ce a făcut. I-a povestit că nu a avut nicio problemă cu copiii şi că toate supărările proveneau din conflictele cu soţia.

La audieri, ar fi spus că femeia nu îl înţelegea emoţional şi nu îl spijinea.

Avocat Daniel Diaconu: "Nervozitatea care o dădea prin mâini, gestul, la fiecare propoziţie ducea sticla de gură, mi-am dat seama că un posibil fapt declanşator, pe fondul abilităţii psihice de care dă dovadă, cum spun specialiştii, poate vorbim şi de un delir mistic, este consumul de droguri, spunea că nu a mâncat de circa 36 de ore şi nu îi era foame".

Apărătorul sau bănuieşte că toată această criză, care a dus la tripla crimă, a fost declanşată de consumul de droguri. La percheziţii anchetatorii au găsit în maşina suspectului substanţe interzise.

Prietenii fetei de 18 ani sunt marcaţi de tragedie. Unul dintre ei are o trupă de rapp şi a compus o piesă în memoria Ioanei.

Toţi colegii de clasă, împreună cu diriginta lor, au ţinut să îşi ia rămas bun.

Silvia Caba, diriginta Ioanei: "Am venit să o conducem pe Ioana pe ultimul drum, împreună cu colegii de clasă şi să o asigurăm că va rămâne mereu în amintirea noastră".

Tinerii care o ştiau pe fata mereu cu zâmbetul pe buze, veselă şi fericită alături de familie, nu înţeleg cum s-a ajuns la această tragedie, mai ales că tatăl o susţinea mereu la şcoală. Tot el a sprijinit-o să înceapă să facă sport şi să meargă regulat la sala de fitness.

Şi pe fiul lui de 13 ani l-a înscris la baschet şi la teatru, spun cunoscuţii. Păreau familia perfectă.

Tatăl celor doi copii ucişi nu a contestat decizia arestării preventive pentru 30 de zile. În paralel, procurorii DIICOT au deschis dosar pentru consum de droguri.

Avocatul suspectului povesteşte că bărbatul a spus clar că nu regreta faptele sale, dar a mărturisit că înainte de a lua această decizie şi-a sunat un prieten să îi povestească ce are de gând şi să îi ceară să îl liniştească. Însă omul nu i-ar fi răspuns la telefon, aşa că bărbatul şi-a continuat planul.

La finalul audierii nu avea remuşcări pentru crime, ci părea îngrijorat că afacerea lui nu va mai merge şi că va pierde bani.

Avocatul suspectului şi anchetatorii încearcă să afle ce a declansat reacţia bărbatului, care, în societate părea perfect normal, un om care ajută sarmanii şi le vorbea bătrânilor despre ce înseamnă o viaţă sănătoasă.

Se pare că el credea în numerologie, iar calculele pe care le-a făcut a prevestit acest destin, a declarat în fata judecătorilor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO