Bărbat reținut, după ce i-ar fi jefuit vila lui Gheorghe Hagi din Pipera

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Un individ suspectat de poliţişti că ar fi dat o spargere, la începutul acestui an, în vila lui Gheorghe Hagi din Pipera a fost dus, în noaptea de miercuri spre joi, în fața magistraţilor şi arestat pentru 30 de zile.

În spatele uşilor închise, acesta a recunsocut o parte din cele zece acuzaţii de furt care i se aduc şi le-a dat de înţeles judecătorilor ca în aceeaşi poveste ar mai fi implicate şi alte persoane.

Jaful de care este bănuit individul de aproximativ 30 de ani a fost comis în preajma sărbătorilor de iarnă de anul acesta - perioadă în care celebrul fotbalist, Gheorghe Hagi, era plecat din ţară la Florența, pentru a negocia un contract. Descoperirea a fost făcută de un angajat la câteva zile distanţă, moment în care acesta a alarmat autorităţile.

Poliţiştii au deschis atunci un dosar penal în rem pentru furt calificat şi au chemat mai multe persoane la audieri. Miercuri dimineaţa însă, unul dintre suspecţi a fost prins în zona localităţii Popești-Leordeni din judeţul Ilfov. El a fost reţinut şi dus în faţa instanţei.

În cele peste 2 ore petrecute în fata magistraţilor de la judecătoria Buftea, individul a recunoscut că a spart mai multe locuinţe de-a lungul timpului, însă nu a menţionat şi care sunt acelea. Cert este că, în 2016, el a mai fost condamnat la un an şi şase luni de închisoare, tot pentru furt.

Ștefan Petre, avocatul suspectului: „A recunoscut în mare, doar câteva dintre fapte, ele sunt zece. Nu a dat o declaraţie detailată, pentru că nu era în stare să o dea, pur şi simplu era epuizat."

Cei care locuiesc în cartierul de vile din Pipera susţin că hoţii au lucrat la pont, pentru că au ştiut cum să evite camerele de supraveghere.

Reporter: „A avut complici?”
Ștefan Petre, avocat: „Nu, nu a recunoscut, doar a spus că probabil mai sunt şi alţii."

Potrivit autorităţilor, din casa lui Gheorghe Hagi au fost furate mai multe ceasuri şi bijuterii.

Un alt jaf în care poliţiştii bănuiesc aceeaşi grupare de hoţi este cel de la reşedinţa ambasadorului Pakistanului, petrecut în aceeaşi perioadă.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO