Barbat gasit impuscat in cap in locuinta unui prieten din Capitala. A folosit o arma cu bile

02-07-2013 07:11

Nimeni nu poate intelege gestul unui tanar de 28 de ani din Capitala care s-a impuscat in cap. A folosit arma cu bile a unui prieten care a facut marea greseala sa i-o lase in grija.

Incidentul s-a petrecut in cartierul Titan din Capitala, iar martori la intamplare au fost alti doi tineri care au petrecut impreuna cu victima.

 

Tanarul ar fi trebuit sa aiba grija de garsoniera unui prieten in perioada in care el era plecat din Bucuresti. In locuinta se afla si un pistol cu bile. Nu se stie de ce, la un moment dat, baiatul de 28 de ani a pus mana pe arma si si-a luat viata.

Ceilalti doi amici erau pe balcon, iar cand au auzit bufnitura au sarit ca arsi. L-au gasit pe prietenul lor plin de sange. Fata a cedat si a intrat in soc. Celalalt baiat a fost in stare sa sune la 112.

Pentru a se convinge ca intr-adevar a fost vorba de o sinucidere, criminalistii au ridicat de la fata locului mai multe urme.

In paralel, alti agenti ii audiau pe cei doi tineri care au fost in garsoniera. Ei au declarat ca toti trei obisnuiau sa se drogheze, insa luni noaptea n-au facut-o. Ar fi consumat doar ceva alcool.

Anchetatorii il vor audia si pe proprietarul garsonierei, care este si posesorul armei. In toata aceasta poveste este posibil sa ca el sa raspunda penal pentru ca a fost neglijent si si-a lasat pistolul nesupravegheat.

Tags: incidente,


VIDEO PROTVPLUS.RO