Bărbat din Botoșani, grav rănit după ce i-a căzut un țurțur în cap

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
botosani
Botosani online

Un bărbat a fost miercuri grav rănit, după ce a fost lovit de un ţurţur desprins de pe acoperişul unui bloc din municipiul Botoşani, potrivit Poliţiei Locale.

Bărbatul, în vârstă de 72 de ani, se afla pe un trotuar de pe strada Marchian în momentul în care o bucată de gheaţă s-a desprins de pe acoperiş şi l-a lovit în cap, relatează Agerpres.

Victima a fost preluată de ambulanţă şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati.

Poliţia Locală a restricţionat circulaţia în perimetrul respectiv. Directorul acestei unităţi, Ioan Onuţu, a anunţat că va dispune amendarea proprietarului sau proprietarilor imobilului de pe acoperişul căruia au căzut ţurţurii.

"Persoanele fizice şi juridice au obligaţia ca, imediat după încetarea precipitaţiilor, să intervină pentru îndepărtarea zăpezii şi a ţurţurilor pentru a nu exista pericol pentru accidentarea persoanelor care se găsesc în zona respectivă. Iată că astăzi (n.r.- miercuri), în zona Marchian, a existat un astfel de eveniment nefericit. Vom interveni cu sancţiune care este prevăzută conform Hotărârii Consiliului Local 355 între 400- 800 lei amendă", a afirmat Onuţu.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO