Avocatul familiei Melencu: „Sunt indicii despre o a treia victimă a lui Dincă”


Ultimul update: Duminica 18 August 2019 09:29
Data publicarii: Duminica 18 August 2019 09:21
Categorie: Stiri actuale

Avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, spune că din punctul lui de vedere există o a treia victimă deoarece indiciile pe care le are arată că anchetatorii evită un scandal.

Avocatul spune că sunt şi bijuterii care ar indica o a treia victimă.

„Din punctul meu de vedere există probe pentru a treia victima omorâtă de Gheorghe Dinică. Din datele şi indiciile pe care le am se încearcă să nu se dea posibilitatea existenţei unei a treia victime decedată. Sunt indicii că anchetatorii se învârt ca să nu izbucnească un alt scandal. Se vede că INML nu face testul pentru a se confirma posibilitatea existenţei unei alte crime. Sunt multe elemente în plus care duc la o alta posibilă persoana decedată, cum ar fi obiecte vestimentare şi bijuterii", a declarat, pentru Mediafax, Tonel Pop, avocatul familiei Luizei.

DIICOT a anunţat sâmbătă că a primit de la Institutul Naţional de Medicină Legală constatările preliminare ale expertizei genetice judiciare în urma expertizării unei părţi dintre probele ridicate de la liziera de pădure, respectiv fragmente osoase de natură umană. "Având în vedere starea de calcinare excesivă a acestora, ca urmare a acţiunii factorilor fizico - chimici la care a fost supus materialul biologic osos, nu s-a putut evidenţia niciun profil ADN", arată DIICOT.

Reprezentanţii Direcţiei au precizat că, prin adresa emisă sâmbătă, procurorii DIICOT-Structura Centrală au reiterat Institutului Naţional de Medicină Legală ”Mina Minovici” dispoziţia de efectuare în continuare, în regim de urgenţă, a expertizei genetice judiciare asupra întregului material probator, inclusiv asupra dinţilor şi a altor mijloace materiale de probă găsite cu ocazia cercetării la faţa locului.

 

Mesaj suspect trimis de pe telefonul Luizei. Bunicul: „Cineva folosește cartela”
Cumpănaşu, după anunțul DIICOT: „Ne dau cu pipeta rezultate. E jignitor”
Reacția mamei Luizei după ce s-a publicat raportul INML privind rămășițele din pădure
VIDEO PROTVPLUS.RO