Avocatul Elenei Udrea: ”A pierdut unul din copii”. Documentele depuse la instanță

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
Elena Udrea
Pro TV

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a pierdut unul din gemeni, se arată în înscrisurile depuse de avocaţii săi la termenul de miercuri al dosarului "Gala Bute" 

Elena Udrea este monitorizată de medic din două în două zile după ce a pierdut unul din gemeni, avocatul acesteia Alexandru Chiciu precizând, pentru MEDIAFAX, că ultima evaluare a fostului ministru a arătat că există risc şi pentru cel de-al doilea făt.

"Pe 22 februarie, lucrurile erau în ordine. Pe 24 februarie a avut loc o sângerare puternică şi a fost dusă la spital la ora 2 noaptea - este ziua pierderii unuia dintre copii. Din 24 februarie până în prezent este monitorizată din două în două zile. Repaosul este imperativ, nu se recomandă. Ci e imperativ repaosul total. Înscrisurile poarta viza Colegiului Medicilor din Costa Rica, deci nu este doar medicul curant. Ultima evaluare pe care eu o am la mine este din 13 martie 2018, care precizează că există şi risc pentru cel de-al doilea copil", a precizat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, avocatul Alexandru Chiciu.

La termenul de miercuri, avocatul Elenei Udrea, Alexandru Chiciu, a depus mai multe înscrisuri medicale la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie prin care a arătat că aceasta se află în Costa Rica, motivând neprezentarea fostului ministru la termenul din dosarul "Gala Bute" prin recomandarea medicului de odihnă totală în perioada sarcinii.

"Clienta mea, Elena Udrea, este în Costa Rica. La 26 februarie 2018 aţi pus în vedere să arăt că e în imposibilitate să se prezinte. Sunt în posesia a trei înscrisuri. Sunt documente în original. Primul din 22 februarie, care prezintă tabloul medical. Două zile mai târziu, vă rog să observaţi o modificare scrisă de medicul din Costa Rica, care face parte din Colegiul Medicilor. Şi al treilea încris este din 13 martie, cel prin care medicul dispune odihnă absolută. Există perioada definită de medic pentru repaos din data de 13 martie, una de 22 de zile", a explicat instanţei supreme avocatul Alexandru Chiciu.

Cel de-al doilea avocat al Elenei Udrea, Veronel Rădulescu, a solicitat ca cele trei înscrisuri să fie depuse la dosar, dar să nu fie făcute publice, iar instanţa a aprobat cererea.

Avocatul Alexandru Chiciu a precizat, că printre înscrisurile medicale depuse de avocaţii Elenei Udrea la termenul de miercuri al dosarului "Gala Bute" se află şi un act care atestă că fostul ministru al Turismului are probleme cu sarcina şi a pierdut unul din gemeni.

În luna februarie, Elena Udrea a anunţat că este însărcinată şi că va avea gemeni. Ea se află în Costa Rica, acolo unde este şi fosta şefă a DIICOT, Alina Bica.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO