Avertisment mafiot la Iasi? S-a trezit cu tarnacopul infipt in masina.VIDEO


Ultimul update: Duminica 29 Aprilie 2012 22:55
Data publicarii: Luni 09 Mai 2011 17:18
Categorie: Stiri actuale

Cineva a vrut sa il intimideze pe fostul director al Spitalului de Urgente din Iasi. Omul a gasit un tarnacop infipt in masina pe care o parcase in fata blocului.

 

Degeaba a urlat alarma si au iesit vecinii din case pentru ca autorii nu au fost de gasit. Medicul spune ca atacul i-a dat fiori de spaima si nu-si poate explica motivele pentru care i-ar vrea cineva raul. Fostul manager sustine ca pana acum n-a mai primit niciodata amenintari de niciun fel si ca nu are dusmani. Cum unealta cu care i-a fost gaurita masina este nou-nouta, este mai greu de presupus insa ca ar fi vorba doar de un gest banal de vandalism si nu o chestiune personala.

Politistii au deschis o ancheta pentru distrugere si incearca acum sa le dea de urma autorilor atacului. Probele luate de criminalisti nu i-au ajutat deocamdata foarte mult pentru ca nu s-au gasit amprente pe tarnacop. Au fost audiati in schimb mai multi locatari si paznici din zona si, pe baza informatiilor obtinute, lucreaza acum la un cerc de suspecti.

Cititi si:

Franks si pantofii gauriti. Cum a comentat oficialul de la FMI incidentul

Accident spectaculos in Cluj. Incredibil, soferul a scapat nevatamat. VIDEO

Tags: violente,

Viitor preot, si-a injunghiat colegul de camera. Victima e in stare grava
Sofer impuscat de politisti la Suceava. I-a fost extirpat un rinichi
Din prea multa dragoste au ajuns la spital. S-au batut pentru o femeie
VIDEO PROTVPLUS.RO