Aventura fatala pentru un barbat din Galati. A cazut de la etajul 5 al unui hotel, dupa ce sotia l-a surprins cu amanta

Ultima actualizare: 10-05-2015 07:40

Incident absolut socant intr-un hotel din Bucuresti. Speriat ca a fost prins de nevasta in pat alaturi de o alta femeie, un barbat infidel a incercat sa fuga pe balcon.

Nu a realizat insa ca luase o camera situata la etajul 5 si, in nebunia generala, cel mai probabil s-a dezechilibrat si a cazut pe asfalt, de unde nu s-a mai ridicat. Individul avea 47 de ani si era marinar.

Politistii au oprit-o pe presupusa amanta, care a incercat sa dispara cat mai repede din hotel. Vizibil deranjata, aceasta a protestat cat a putut.

Presupusa amanta: "Nu puneti mana pe mine, imi stiu drepturile. Nu puneti mana pe mine."
Politist: "Doamna, am voie sa pun mana pe dumneavoastra."

Femeia este un martor important al incidentului dramatic petrecut joi la pranz intr-un hotel de langa Gara de Nord. S-ar fi intalnit intr-una dintre camere cu un barbat pe care l-a cunoscut prin intermediul unei pagini de socialitzare.

Barbatul, care era de loc din Galati, ar fi mintit-o si i-ar fi spus ca nu este casatorit. Drept urmare, era in cautarea unei prietene. Dupa doi ani, in care au stat la povesti cei doi s-au intalnit, joi.

Amorezii nu s-au asteptat insa ca la usa sa bata sotia individului, care il insotise in Capitala si care era plecata in oras cu treburi.

Potrivit anchetatorilor, in momentul in care sotia barbatului ar fi aparut in apartament, acesta a iesit pe balconul de la ultimul etaj, a incercat sa coboare, insa in acel moment s-a dezechilibrat si a cazut.

Barbatul a cazut 13 metri in gol si nu a avut nicio sansa.

Anchetatorii vor incearca sa stabileasca ce s-a intamplat in camera intre cei trei. Iubita a fost dusa la audieri, iar trupul barbatului transportat la Instititul de Medicina Legala.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO