Arestat la 10 zile după ce a ieşit din închisoare. Ce i-a făcut unei turiste străine

Dată publicare: 04-11-2018 14:03
Dată actualizare: 28-11-2018 10:13


arestare politie

Un bărbat care a ieşit din penitenciar în urmă cu zece zile a fost prins de poliţiştii din Bucureşti în timp ce sustrăgea un telefon din geanta unei turiste străine.

Poliţia Capitalei a anunţat, duminică, faptul că a fost prins în flagrant un bărbat în vârstă de 50 de ani care a sustras un telefon mobil din geanta unei femei, cetăţean străin, scrie News.ro.

”Sâmbătă, în jurul orei 10:00, poliţiştii din cadrul Brigăzii de Poliţie pentru Transport Public au observat trei bărbaţi care, prin comportamentul afişat, le-au atras atenţia, astfel că au procedat la supravegherea acestora. În jurul orei 14:00, unul dintre aceştia a fost prins în flagrant imediat după ce a sustras un telefon mobil din geanta unei femei, în timp ce se afla într-un mijloc de transport pe raza Sectorului 1”, anunţă Poliţia Capitalei.

Bărbatul a fost imobilizat şi condus pentru audieri la sediul subunităţi, iar prejudiciul a fost recuperat. Suspectul a fost reţinut, fiind cercetat pentru furt calificat.

Surse judiciare au precizat, pentru News.ro, că bărbatul a ieşit în urmă cu zece zile din penitenciar, unde a ispăşit o pedeapsă tot pentru furt.

Bărbatul opera cu predilecţie pe transportul în comun ce face legătura cu aeroportul. Fapta anterioară a fost comisă tot asupra unui cetăţean străin care mergea la aeroport.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: News.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO