Aparitie uluitoare pe un drum din Romania. Un sofer a dat peste o pasare nemaivazuta in tara noastra


Ultimul update: Sambata 04 Mai 2013 01:01
Data publicarii: Miercuri 01 Mai 2013 19:15
Categorie: Stiri actuale

Un tanar ce se afla la volanul masinii a franat brusc, pe un drum ce strabate o padure din judetul Dambovita, dupa ce a intalnit o pasare nemaivazuta. Un vultur african.

I-a facut imediat o fotografie ca sa le dovedeasca prietenilor ca nu fabuleaza. Ulterior, l-a dus la gradina zoologica. In Romania n-ar mai exista niciun exemplar, spun specialistii.

Tanarul a sunat imediat la 112. I s-a facut legatura la Serviciul pentru situatii de urgenta, insa cum militarii nu s-au mai confruntat cu un asemenea caz l-au indrumat catre gradina zoologica

"L-am prins in padure, i-am acoperit capul cu o salopeta pe care o aveam in masina, i-am dat putina apa, era clar epuizat, slabit si oarecum lovit, mi s-a parut mie si schiopata. O specie de vultur african, Gips Fulvus din cate am inteles", a spus tanarul.

Barbatul a urcat pasarea in masina si a dus-o la gradina zoo. Nu inainte insa sa-si anunte prietenii.


Specialistii nu exclud ipoteza ca vulturul sa fi ajuns in tara noastra dupa o lunga calatorie. Greu de crezut, spun ei, ca pasarea sa fi fost crescuta de cineva in captivitate. Pana ce se va afla de unde a venit, vulturul va putea fi admirat la gradina zoologica din Targoviste.

Incident in Capitala: o femeie a cazut de la etajul 11. Prima ipoteza - sinuciderea
Modelul Cara Delevingne, intr-o postura jenanta, in parc.
VIDEO PROTVPLUS.RO