Anunțul făcut de avocatul lui Dragnea, după condamnare: "Există căi extraordinare de atac"


Ultimul update: Luni 27 Mai 2019 15:28
Data publicarii: Luni 27 Mai 2019 15:14
Categorie: Stiri actuale
Liviu Dragnea

Avocatul lui Liviu Dragnea, Toni Neacșu, a declarat, luni, că există căi extraordinare de atac în privința condamnării la trei ani și șase luni de închisoare a liderului PSD, Liviu Dragnea.

 

Toni Neacșu a precizat că există și soluția unui atac la CEDO, dar că aceasta "este greoaie și nu satisface pe nimeni".

”Noi avocații am adus foarte multe argumente pentru a respinge acuzația de abuz în serviciu. Există căi extraordinare de atac, în măsura în care se vor găsi motive, dar având în vedere că judecă aceeiași judecători nu sunt foarte multe șanse. Dacă vă gândiți la aceea decizie de la CCR privind completurile, ea nu va mai avea efect în acest dosar. Există și soluția unui atac extraordinar la CEDO, dar este o procedură greoaie și nu mai satisface pe nimeni”, a precizat Toni Neacșu, potrivit hotnews.ro.

Judecătorii ÎCCJ l-au condamnat pe liderul PSD în dosarul angajărilor fictive de la Protecţia Copilului Teleorman, dosar în care Liviu Dragnea a fost acuzat de instigare la abuz în serviciu.

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Instanţa Supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare, confirmând sentinţa primei instanţe. În acest moment, liderul PSD trebuie să meargă la închisoare, el urmând să fie încarcerat în penitenciarul Rahova, de unde ar putea fi transferat în altă închisoare. Se mai aşteaptă redactarea mandatului de executare a pedepsei cu închisoarea. Decizia a fost luată cu majoritate de 4 la 1.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Hotnews

VIDEO PROTVPLUS.RO