Apropiatii directorului general al Enel au o singura explicatie pentru gestul extrem: starea de sanatate a sotiei sale

Ultima actualizare: 01-12-2014 06:57

Moartea directorului general al Enel Energie si Enel Muntenia a lasat o durere adanca in sufletul celor care l-au cunoscut. Apropiatii si angajatii companiei pe care o conducea incearca sa gaseasca o explicatie pentru sfarsitul lui Matteo Cassani.

Avea 42 de ani si cel mai probabil s-a aruncat de la geamul biroului, macinat de problemele de sanatate ale sotiei sale.

In urma cu cinci ani, Matteo Cassani a cunoscut o romanca de care s-a indragostit si cu care s-a casatorit in scurt timp. Si-a dorit copii, insa au tot amanat momentul, spun apropiatii lui.

Sotia lui avea grave probleme de sanatate, iar Cassani s-ar fi dedicat vindecarii ei. A incercat sa o trateze si in strainatate, insa fara succes. Niciunul dintre apropiatii lui insa nu a stiut ce durere se ascundea in sufletul sau.

Angajata: "Ne-a uimit, va dati seama ca nu ne asteptam."

Vineri, pe treptele din fata institutiei la care Matteo Cassani a fost director, angajatii au construit un mic altar. Au aprins lumanari si au adus flori albe in memoria celui care le-a fost sef.

Angajatii companiei sunt socati de cele intamplate, mai ales ca Matteo Cassani nu vorbise cu nimeni despre problemele de acasa. Toti si-l amintesc drept un om cald, deschis si un bun profesionist.

Trupul lui Matteo Cassani a fost luat de rude de la IML. El va fi transportat in Italia pentru inmormantare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO