Ancheta la o gradinita, dupa ce o educatoare a lipit scotch pe gurile copiilor. "A fost o joaca"


Ultimul update: Vineri 01 Martie 2013 07:10
Data publicarii: Marti 26 Februarie 2013 10:30
Categorie: Stiri actuale

Conducerea unei gradinite din Timisoara a inceput o ancheta interna, dupa ce mama unui copil a reclamat ca una dintre educatoare a lipit scotch pe gurile copiilor.

Directoarea institutiei de invatamant sustine ca micutilor "li s-a aplicat o bucatica de scotch pe gura, intr-un un moment neinspirat".

Directoarea Gradinitei cu program prelungit nr. 23 din Timisoara, Silvia Dan, a declarat, marti, corespondentului MEDIAFAX, ca la nivelul unitatii a fost constituita o comisie de cercetare, dupa ce mama unui copil a reclamat ca o educatoare a lipit scotch pe gurile copiilor, in timpul orelor de curs.

"Copiii nu au fost legati cu scotch, ci li s-a aplicat o bucatica pe gura. Sigur, nu sunt de acord cu aceste practici, insa a fost o joaca. In timpul unei activitati, fiind grupa albinutelor, copiii zumzaiau, iar educatoarea, intr-un moment neinspirat, a aplicat acel scotch.

A fost un moment de buna dispozitie, insa o mamica a reclamat acest incident. Noi am luat act de aceste fapte si am constituit o comisie de cercetare si vom lua masurile care se impun", a declarat Silvia Dan.

La Politie nu a fost depusa nicio plangere in legatura cu acest caz, insa, potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Timis, Mirela Draghicioiu, un politist va merge la gradinita, pentru a cerceta acest caz.
 

Conducerea unei gradinite private, acuzata ca a discriminat un copil de 5 ani, bolnav de epilepsie
Nu exista vinovat pentru incidentul de la Gradinita Nr. 2 din Timisoara. Vezi ce spune primaria
VIDEO PROTVPLUS.RO