Ancheta la M.A.I. dupa ce in presa au aparut imagini cu seful Serviciului Control din Politia de Frontiera ingenuncheat

24-05-2017 12:54


Aurelian Miu

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a dispus o ancheta dupa ce in presa au aparut imagini in care un sef de la Politia de Frontiera Aurelian Miu ingenuncheaza in fata unei mese la care stau mai multi chestori din M.A.I.

La respectiva masa se afla inclusiv Gelu Oltean, fost sef al serviciului secret al Ministerului de Interne, potrivit news.ro.
Ziarul National a publicat marti seara imagini cu unu barbat - despre care afirma ca este Aurelian Miu - ingenuncheat in fata unei mese pe care se afla sticle si pahare si la care stau mai multe persoane.

Publicatia sustine ca scenele s-au petrecut la ultimul etaj al cladirii in care se afla sediul Politiei de Frontiera si ca la masa sau in incapere se mai aflau, in afara de Gelu Oltean, care conducea la acel moment DGPI, chestorul Ioan Buda, fost secretar de stat al M.A.I. si actualul inspector sef al Politiei de Frontiera, chestorul Marcel Ardelean, seful Directiei de Supraveghere si Controlul Trecerii Frontierei, precum si alti sefi de structuri din Politia de Frontiera.

Miercuri dimineata, ministerul a anuntat declansarea unei anchete, confirmand si ca barbatul din imaginile prezentate este Aurelian Miu.

M.A.I.: "Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Daniela Dan, a dispus verificari pentru lamurirea acestei situatii, iar la finalul acestora vor fi prezentate si masurile administrative."

In opinia institutiei, "imaginile si informatiile aparute in spatiul public sunt de natura sa afecteze exercitarea respectivei functii, pentru care este nevoie de autoritate profesionala si probitate morala".

Sursa: News.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO