Alexandra Stan: "Imi este frica acum, dupa ce am spus ce s-a intamplat in fata tuturor"

×
Codul embed a fost copiat

Avocata artistei Alexandra Stan a depus plangere impotriva managerului Marcel Prodan, iar din acest moment se implica in caz politistii si procurorii. Asadar, cel acuzat va trebui sa raspunda la intrebarile anchetatorilor.

Cat despre starea de sanatate a Alexandrei, medicii spun ca este stabila. Internata la Neurologie, la Spitalul din Medgidia, pacienta a fost examinata de un psiholog si miercuri va face investigatii la tomograf, pentru a se vedea cat de grav a fost afectata de loviturile primite.

Pe de alta parte, impresarul este, deocamdata, de negasit.

Deocamdata, din reclamatia inaintata, procurorii au retinut infractiunea de santaj. Dar acestei acuzatii  s-ar putea adauga si alte infractiuni grave, respectiv vatamare corporala sau vatamare corporala grava, dar si talharie, pentru ca Alexandra a povestit ca, la un moment dat, cand Marcel Prodan a inceput sa o bata, i-ar fi smuls de la gat lantisorul si medalionul.

"Mie imi este super frica pentru ca fac chestia asta, mi-a fost foarte frica sa vin sa zic tot in fata tuturor, dar pur si simplu nu mai vreau sa mai trec prin asta, mi-e frica pentru ca data viitoare sa nu se intample ceva si mai rau", a spus Alexandra Stan, de pe patul de spital.

Citește și
Alexandra Stan
Alexandra Stan, la psiholog si la computerul tomograf. Ranile la cap si la rinichi pot fi serioase
„Zilele lor sunt numărate” I Cristian Presură explică de ce viitorul automobilelor pe hidrogen și hibride nu sună bine

Parintii Alexandrei stiau ca exista probleme in relatia Alexandrei cu impresarul, insa nu s-au gandit nicio clipa ca se poate ajunge la o astfel de violenta.

"Cand am vazut-o, am lesinat... Am lesinat pentru ca nu ma asteptam sa fie in halul asta. Am inteles ca a patit ceva, nu a vrut sa ne spuna prea multe la telefon", a spus Daniela Stan, mama Alexandrei.

Marcel Prodan, spune ea, impresarul in mainile caruia si-a lasat intreaga cariera si cu care ar fi trait o poveste de iubire, a desfigurat-o.

Alexandra a decis sa vorbeasca public dupa ce pe pagina ei de Facebook, dar si pe Twitter, a aparut postat un mesaj in care se spunea ca a suferit un accident dupa care se reface si de aceea si-a anulat concertele.

Tanara de 24 de ani, care a cucerit lumea intreaga cu piesa Mr. Saxobeat si care a atins un record de vanzari cum numai Madonna sau Lady Gaga au reusit, este inca in stare de soc. Doar pentru ca a indraznit sa isi ceara banii pe aparitiile din ultimele sase luni, spune ea, a fost la un pas sa nu mai fie in viata.

"A fost tratata ca o sclava, un instrument de facut bani. Asta a fost copilul meu!", a spus Daniela Stan, mama Alexandrei.

Prima cearta s-a petrecut vineri, cand artista a mers acasa la Marcel Prodan, unul dintre impresari, sa ii arate costumele pentru un concert in Palma de Mallorca, antamat pentru marti.

"I-am spus ca vreau sa primesc banii pe utlimele concerte. A inceput sa ma injure si mi-a adus un plic. Am vrut mai multe detalii, de la ce concerte sunt... El a inceput sa imi spuna sa ies afara m-a smucit, am niste vanatai", a spus Alexandra.

A doua zi, Alexandra a mers la studioul de inregistrari al lui Marcel unde cearta a izbucnit iarasi, din acelasi motiv. Apoi, spune ea, Marcel a lovit-o.

"A inceput sa ma bata sa ma impinga, am cazut pe jos, am incercat sa ma lupt cu el, am lesinat. M-am trezit dupa doua ore, eram invelita ca si cand dormisem. M-a luat, m-a urcat in masina cu forta. M-a aruncat pe strada, mi-a dat picioare in spate, in rinichi si eu am un singur rinichi si cand a vazut ca se apropie lumea m-a luat din nou in masina", a mai spus Alexandra.

Bataia a continuat.

"A inceput din nou sa ma bata, mi-a dat palme, pumni peste fata, am vrut sa ies din mers la iesire din oras, pe sensul spre Bucuresti, am deschis usa si el a zis 'hai iesi' si a oprit. Eu am fugit pe mijlocul strazii, am facut cu mana la o masina, a oprit un om care nu vorbea romana, a vrut sa ma ajute, m-a luat de mana, m-a dus pe marginea drumului, timp in care el s-a intors. M-a smucit, eu voiam sa fug, indiferent ca ma calca masina. Voiam sa fug, sa nu ma mai bata", a declarat Alexandra Stan.

Alexandra nu credea ca va scapa vie. A avut noroc, pentru ca un politist de la circulatie trecea prin zona si a vazut-o. Agentul a urcat-o in masina lui si a dus-o la spital.

"Este prima data cand s-a intamplat, insa pana acum am fost jignita de mii de ori de catre Marcel. Parerea mea este ca banii l-au facut pe el sa-si piarda mintile", a mai spus artista.

"I-a terminat toata visele ei legate de vara asta. Cate proiecte trebuia sa aiba... I-a terminat orice speranta si pentru asta trebuie sa plateasca", a spus mama Alexandrei.

Articol recomandat de sport.ro
Fanii lui Tottenham și-au pierdut răbdarea! Cine este ”ținta” ultrașilor și ce au spus despre Radu Drăgușin
Fanii lui Tottenham și-au pierdut răbdarea! Cine este ”ținta” ultrașilor și ce au spus despre Radu Drăgușin
Citește și...
Alexandra Stan a depus o plangere pentru santaj:
Alexandra Stan a depus o plangere pentru santaj: "Nu dau inapoi". Prodan risca 6 ani de inchisoare

Alexandra Stan si-a invins fricile si este gata sa lupte in instanta cu cel care, din iubit si impresar, s-a transformat intr-un tartor.

Alexandra Stan, la psiholog si la computerul tomograf. Ranile la cap si la rinichi pot fi serioase
Alexandra Stan, la psiholog si la computerul tomograf. Ranile la cap si la rinichi pot fi serioase

Starea de sanatate a cantaretei Alexandra Stan, batuta de managerul ei Marcel Prodan, este stabila.

Precizarile Politiei Rutiere Constanta despre Alexandra Stan:
Precizarile Politiei Rutiere Constanta despre Alexandra Stan: "A plecat cu impresarul de la spital"

Seful Serviciului Rutier Constanta a dat o declaratie in care a prezentat firul evenimentelor petrecute pe autostrada A4, unde Alexandra Stan a fost batuta de impresarul ei.

Recomandări
Bucureștiul, fabrica de făcut milioane a clanurilor imobiliare. Cum îi ajută instituțiile statului pe interlopi să prospere
Bucureștiul, fabrica de făcut milioane a clanurilor imobiliare. Cum îi ajută instituțiile statului pe interlopi să prospere

„Pe urmele Vestului sălbatic” - Partea I. Toți știm că ei există, dar rar îi vedem. Au avut dosare penale, au sfidat legi și reguli, dar scopul lor a fost atins. S-au îmbogățit. 

Președinta Georgiei cere populației să iasă în stradă pentru a protesta față de rezultatul alegerilor: ”Fraudă totală!”
Președinta Georgiei cere populației să iasă în stradă pentru a protesta față de rezultatul alegerilor: ”Fraudă totală!”

Președinta Georgiei, Salome Zourabichvili, a făcut apel duminică la populație să iasă în stradă pentru a protesta față de rezultatele alegerilor parlamentare de sâmbătă, pe care comisia electorală le-a declarat câștigate de partidul de guvernământ.

Dezbatere electorală fără moderator. Maia Sandu l-a atacat constant pe Alexandr 
Stoianoglo: ”Omul Moscovei!”
Dezbatere electorală fără moderator. Maia Sandu l-a atacat constant pe Alexandr Stoianoglo: ”Omul Moscovei!”

Maia Sandu și Alexandr Stoianoglo, finaliștii alegerilor prezidențiale din Republica Moldova, au avut o dezbatere electorală fără moderator.