Alertă la Tribunalul București. Un bărbat audiat a spus că este suspect de coronavirus

Dată publicare: 05-03-2020 17:37
Dată actualizare: 05-03-2020 21:58


A fost alertă joi dimineaţa la Tribunalul Bucureşti, după ce un bărbat arestat preventiv ar fi mărturisit brusc, în sala de judecată, că este suspect de coronavirus. A urmat o evacuare de urgenţă, iar sentinţele au fost suspendate timp de două ore.

Luară Vicol, avocată: "La 8:30 am înţeles că a fost luat spre soluţionare un dosar al unui deţinut care avea un referat medical la dosar, nu ştiu exact de la ce penitenciar a fosta adus, referat medical deci clar avea nişte probleme medicale, nu ştiu dacă era sau nu suspect. În momentul în care a intrat în boxă, el a spus că este suspect de coronavirus. Sala a fost evacuată, închisă, toţi am fost daţi afară."

Alarma s-a dat la 11:30, atunci când bărbatul a ajuns în boxă. Acesta a spus că a fost vizitat de soţia sa în penitenciarul din Rahova, iar femeia abia se întorsese din Italia. Ea ar fi făcut testul de coronavirus, care a ieşit negativ, spun surse din anchetă.

Bărbatul a fost internat la spitalul Matei Balş pentru mai multe investigații. Medicii i-au făcut joi un test, care a ieșit negativ.


VIDEO PROTVPLUS.RO