Alertă la Alba Iulia: mai multe persoane au fost înțepate cu seringa, pe stradă

06-06-2019 23:11

politie

O femeie şi un bărbat s-au prezentat la spitalul din Alba Iulia cu plăgi, după ce au fost înţepaţi pe stradă cu obiecte ascuțite, cel mai probabil o seringă.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, comisar Luminiţa Prodan, a declarat, joi, că au fost depuse două sesizări prin care se reclama faptul că persoanele în cauză au fost înţepate pe stradă de un grup de tineri.

Faptele s-au petrecut în urmă cu câteva zile, iar joi poliţiştii au stabilit un cerc de bănuiţi, informează Agerpres.

La rândul lor, reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia au spus că, la solicitarea Poliţiei, au fost analizate fişele de la UPU pentru perioada 30 mai - 3 iunie, pentru a verifica numărul persoanelor care s-au prezentat în zilele respective în vederea acordării de îngrijiri de specialitate şi care au prezentat plăgi produse prin înţepare.

Au fost identificate două persoane, un bărbat de 63 de ani şi o femeie de 37 de ani, care au afirmat că au fost victime ale unei astfel de agresiuni. Cei doi nu au necesitat internare, fiindu-le făcute recomandări medicale prin ambulatoriu. De asemenea, celor doi pacienţi li s-a recomandat efectuarea unor analize pentru HIV şi hepatite virale.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Agerpres


VIDEO PROTVPLUS.RO