Administratorul unui local din Comarnic, acuzat că a omorât 5 clienţi. Ce le-a dat să bea

Ultima actualizare: 30-10-2019 20:16

Administratorul unui local din Comarnic este acuzat că şi-a omorât 5 clienţi cărora le-a dat să bea alcool metilic în loc de ţuică.

La Capela. Aşa numesc localnicii din Comarnic barul unde, acum 7 ani, clienţii au murit pe capete. Primii au fost un bărbat de 72 de ani şi fiul lui, de 42 care au mers împreună să se cinstească. Rămasă în aceeaşi zi fără soţ şi fără fiu, unei femei îi şiroiesc şi acum lacrimile pe obraz.

Bătrână: "Dacă l-a dus la urgenţe ne-a spus doctoriţa că a fost fata cu el, ce a băut omul ăsta că are plumb în sânge. Pe la Posada ne sună de la spital că a decedat. Venim acasă plângând găsim băiatul chinuindu-se stătea acolo pe scara la casa lui."

În orele care au urmat alţi trei oameni din localitate, doi bărbaţi şi o femeie au murit în condiţii similare. Cumpăraseră de la acelaşi bar alcool pentru vişinata.

Ruda unei victime: "Am luat sticla cu alcool care a rămas de alcool cu vişinată şi am dus-o să îi facem expertiza şi au descoperit că în acel bidon era alcool metilic".

Ancheta pornită imediat a scos la iveală că toate decesele fuseseră provocate de alcoolul metilic pe care proprietarul barului îl vindea în loc de ţuică sau de vodcă.

Omul a susţinut iniţial că nu ştia că le da clienţilor otrava dar, ulterior a picat testul poligraf.

Ion Bârliga, inculpat: "A fost luat alcool pentru vişinată nu pentru consum la magazine a fost luat pentru mine pentru vişinată. Deci nu mai declar mai mult, nu e vina mea indiferent dacă a fost sau nu acel acool bun or am fost minţit şi atunci acel alcool or nu a fost bun. Eu înclin să cred că a fost bun, că a mai băut şi alţii."

Procurorii suntin însă ca omul ştia că băutura este toxică, dar se bizuia ca, în cantităţi mici, nu are cum să facă rău. Dar s-a înşelat, iar acum este judecat acum pentru omor calificat pentru care riscă până la 25 de ani de închisoare

Ruda unei victime: "Făcea asta ca să facă bani fără să gândească omeneşte ca omul acela se duce..moarte sigură şi lentă el asta a făcut celor care s-au dus."

Procesul în acest caz are loc la Tribunalul din Ploieşti, iar bărbatul îşi vede liniştit de afaceri, în Comarnic. Prevăzător, nu mai vinde cleintilor decât băuturi îmbuteliate.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO