La 24 de ore dupa ce doua femei au fost lovite pe o trecere de pietoni din Cluj, alti doi tineri au fost accidentati acolo

Ultima actualizare: 12-12-2014 06:57

Accident cu repetitie pe o strada din Cluj. La 24 de ore dupa ce un sofer a lovit doua femei pe o trecere de pietoni, luni seara, doi tineri au fost luati in plin de o masina pe aceeasi zebra.

Martorii sustin ca vopseaua cu care a fost marcata soseaua este foarte stearsa si poate de aceea conducatorii auto o observa prea tarziu si nu apuca sa franeze la timp.

Masina condusa de o tanara de 20 de ani s-a apropiat de  trecerea de pietoni pe drumul prost luminat si pe soseaua uda. In acel moment, doi pietoni, un baiat si o fata, au inceput sa traverseze, iar fata de la volan nu a mai reusit sa-i evite.

Cei doi, de 20 si 21 de ani, au ajuns la spital cu multiple fracturi si traumatisme. Din fericire, starea lor este stabila. In acelasi loc, cu o seara inainte, doua femei de 77 si 54 de ani au fost spulberate si sunt acum in stare grava la spital.

Politistii incearca sa vada daca indicatoarele care marcheaza zebra sunt vizibile, sau numai neatentia soferilor a provocat cele doua accidente similare.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO