A aterizat in inima ei pentru gogosi. Dialogul fascinant dintre un pilot Wizz Air si un controlor


Ultimul update: Vineri 26 Octombrie 2012 03:51
Data publicarii: Vineri 05 August 2011 18:52
Categorie: Stiri actuale

O cheama Dana si ii plac pilotii. Pina la urma, nu-i niciun pacat. Singura problema a acestei domnisoare, care in timpul ocupat e controlor de zbor la aeroportul din Cluj, a fost ca si-a permis o discutie intima, cu un coleg de la Wizz Air.

Inregistrarea a avut loc in 24 iulie. Din cabina unui avion de pasageri pilotul a abordat turnul de control cu o voce... cuceritoare. Nu-l intereseaza foarte tare parametrii de zbor si nici nu cere insistent acceptul sa intre pe pista. Este insa foarte clar ca intre comandant si controlorul de zbor e o chimie.

"Buna, Dana!
-Buna!

-Ce faci?
-Bine. De ce n-ai venit la intalnire?

-Data viitoare, promit! Am fost la Budapesta, imi pare rau.
-OK."

Asadar Dana noastra a trait deja o dezamagire, dar.....el intuieste asta si incearca sa isi repare imaginea de cuceritor.

"-Mi-e dor de tine.
-Si mie.

-A facut mama ta gogosi?
-Da, face destul de des.

-OK... Data viitoare voi fi acolo."

Altfel spus Dana este inca mult prea tanara sa faca singura langosi cu branza sau gogosi cu gem.

Amorezii nu s-au gandit o secunda ca discutia lor a fost auzita de cei care se aflau in acelasi timp pe frecventa respectiva.

Adica si de pilotii celorlalte avioane care survolau zona. In plus, s-a si inregistrat pentru ca acestea sunt normele in aviatie. Daca Dana a ales sa pastreze tacerea sefii pilotului nu par sa aprecieze declaratiile de dragoste.

"Conversatiile private intre piloti si controlorii de trafic aerian nu sunt recomandate. In unele faze ale zborului, conversatiile private sunt strict interzise. Wizz Air a demarat o ancheta interna si, in functie de rezultatul acesteia, se vor lua masurile necesare." spune Balazs Varro, Manager Comunicare Wizz Air.

Totusi, se pare ca astfel de conversatii nu sint chiar o raritate.

Cu alte cuvinte nu ne ramane decat sa speram ca protagonistii se vor revedea fericiti si fara sanctiuni... la o gogoasa fierbinte.

VIDEO PROTVPLUS.RO