Locuitorii unui bloc din Arad au ramas fara apa, curent si gaz inainte de Paste. Administratorul a fugit cu banii lor

Ultima actualizare: 25-04-2014 07:10

Scandal urias intr-un bloc din Arad, unde 19 familii s-au trezit fara utilitati si cu datorii enorme la intretinere, dupa ce administratorul a fugit cu banii lor: 250.000 de lei.

De o luna de zile, barbatul e dat disparut, iar de cand il cauta, locatarii au aflat ca a mai inselat si alte asociatii in trecut. Oamenii au fost nevoiti sa-si plateasca datoriile si spera sa-si recupereze paguba in instanta.

Cele 19 apartamente din blocul din Arad au un contract comun la curent, apa si gaze, asa ca luna de luna oamenii plateau utilitatile direct administratorului.

In urma cu o luna insa, omul a disparut si i-a lasat pe locatari cu o datorie de 250.000 de lei. Fara niciun avertisment, oamenii s-au trezit inainte de Pasti fara curent si fara gaze.

Sarbatorile au fost un chin pentru aceste familii fara vina.

Fortati de imprejurari, locatarii au facut un efort si au platit din nou facturile pe care le mai platisera administratorului o data si spera acum ca viata lor va reveni la normal.

"De doi ani au restante la salubritate, foarte multe datorii, am facut plangere penala si incercam sa recuperam banii", a spus Lucian Dincea, noul administrator al blocului.

Deocamdata, blocul a fost racordat din nou la gaze, dar inca mai dureaza obtinerea avizelor pentru rebransarea la reteaua electrica.

Intre timp, oamenii spera sa fie gasit administratorul respectiv si, in urma unui proces, sa fie obligat sa plateasca toate pagubele.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO