Tips&Tricks pentru noul tău HUAWEI Mate 40 Pro: gestionarea cardurilor și aplicații de shopping online

Ultima actualizare: 26-11-2020 07:59
HUAWEI

Telefonul vârf de gamă al companiei Huawei, HUAWEI Mate 40 Pro, poate fi folosit inclusiv cu gesturi ale mâinilor, fără ca utilizatorul să-l atingă.

Cum este posibil acest lucru? Tehnologia de ultimă oră care a fost implementată în acest model ajută la obținerea unei experiențe demne de filmele S.F. De exemplu, unitatea de procesare grafică GPU Mali-G78 24-core de pe HUAWEI Mate 40 Pro este cel mai puternic GPU văzut vreodată pe un dispozitiv Huawei. Aceasta oferă o performanță grafică avansată și o experiență audio-vizuală uimitoare.

Datorită afișajului de 90 Hz și a ratei de eșantionare tactilă de 240Hz, capacitatea de reacție este mai mare, iar motorul liniar oferă ”feedback haptic”, pentru a corespunde cu experiența vizuală.

Prin simpla plasare a mâinii deasupra dispozitivului, utilizatorul îl poate activa sau poate naviga pe telefon cu glisări la stânga, la dreapta, în sus și în jos. Iar, pentru a răspunde la apeluri, există și un gest de atingere... în aer. VIDEO aici: https://youtu.be/3s4I0Nc5Cf8.

Alimentând cel mai bun telefon Mate din toate timpurile, procesorul din seria Kirin 9000 este complet echipat pentru 5G și capabil să gestioneze cu ușurință calcule complexe și operațiuni multi-tasking. De asemenea, telefonul HUAWEI Mate 40 Pro este echipat și cu o tehnologie specială a bateriei - HUAWEI SuperCharge - necesară pentru a ține pasul cu cerințele 5G.

Nu în ultimul rând, noua funcție dinamică ”Eyes on Display” poate fi activată dintr-o privire, cu afișaje interactive, care pot fi personalizate și care găzduiesc toate informațiile de pe telefon.

Magazinul HUAWEI AppGallery, echipat cu cele mai populare aplicații, este preinstalat pe HUAWEI Mate 40 Pro

HUAWEI Mate 40 Series oferă și serviciile inovatoare Huawei Mobile Services (HMS), iar magazinul AppGallery conține peste 1.000 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale.

Magazinul de aplicații vine cu securitate și protecție completă, inclusiv cu verificarea numelui real al dezvoltatorului și procesul de revizuire în 4 pași, pentru operarea securizată a aplicației. AppGallery conține aplicații importante din zona de știri și divertisment, precum: Cinemagia, Știrile PROTV, Biziday, Orange TV Go sau Telekom TV.

Printre cele mai noi aplicații care s-au alăturat AppGallery se numără Platforma Beez, Yoxo by Orange, Underline, Jerry’s Pizza, Food Panda, MyEnel, MyElectrica, MyEdenred, NeoBT, EuropaFM, Bolt, Raiffeisen Smart Mobile, MyBrd și George România.

Aplicația de gestionare a cardurilor: Card Sodexo România

Cu aplicația Card Sodexo, utilizatorii pot beneficia de cardurile: Gusto, Turist, Cado și Cultura. Această aplicație îi ajută să își monitorizeze contul, oriunde s-ar afla, direct de pe ecranul noului smartphone Huawei.

Utilizatorii pot vizualiza PIN-ul cardurilor Sodexo și au acces la sold și la tranzacțiile acestora. De asemenea, pot găsi ușor toți partenerii Sodexo și promoțiile active.

Articol susținut de Huawei România.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO