Renault isi continua ofensiva de produse - dupa lansarea cu succes a modelelor Clio, Captur si Kadjar, francezii au lansat cea mai recenta intrare in gama ei din Romania - Renault TALISMAN.

La implinirea a 25 de ani de activitate in Romania, Serus, dealer autorizat Renault in Romania aduce noul Talisman la noi in tara! Momentul a fost marcat in cadrul unui eveniment special la care a participat si directorul Renault Commercial Roumanie.

Talisman este o berlina de segment D, o masina ce se caracterizeaza printr-un comportament unic ce combina agilitate, siguranta, dinamism si confort si este construita pe ideea de experienta cu adevarat senzoriala.

Talisman beneficiaza de un interior cald si spatios, cel mai bun din clasa ei, si un portbagaj cu un volum impresionant de 608 decimetri cubi. Masina impresioneaza si la inovatiile high-tech - are tabloul de bord de 7 inch TFT, head-up cu display color, sistem audio BOSE si parcare asistata.Talisman face promisiunea placerii intense la condus prin tehnologia Multi-Sense ce oferta posibilitatea personalizarii stilului de condus si a habitaclului pentru a se potrivi dorintelor soferului.

Noua masina lansata de Reanult in Romania este singurul sedan care combina amortizoare reglabile electronic si sistemul 4Control cu directie integrala.

Talisman aduce un suflu nou pentru Renault atat la nivel mondial cat si in Romania unde au fost implementate standardele internationale pentru showroom-uri si reinnoirea gamei.

"Cu Renault Talisman, Renault intra in segmentul berlinelor mari. Este un automobil care aduce un confort exceptional, un design foarte seducator, foarte atractiv, si in acelasi timp un complex de tehnologii pe care grupul Renault le ofera pentru prima data la acest segment. Talisman se adreseaza clientilor cunoscatori, e vorba de o masina care este destinata drumurilor lungi, dar mai ales este un automobil care se adreseaza companiilor, flotelor. Este o masina care ofera un statut, dar in mod egal si o utlizare extrem de competitiva.

Talisman este o berlina foarte frumoasa. Renault exprima cu aceasta berlina identitatea ei de marca, va seduce toti amatorii de masini frumoase!

Al doilea element este confortul. Confortul a fost intodeauna un punct forte pentru Renault, dar la Talisman, am dorit cu adevarat sa demonstram tot ceea ce poate sa faca Renault in materie de confort.

Al 3-lea element: tehnologia. Un exemplu este sistemul Multi Sense care permite setarea masinii si comportamentul ei dupa gustul clientului, mai multe moduri de condus. Sistemele care permit cu adevarat o placere enorma la condus.

Intram intr-un nou segment. Renault Talisman este o larigre a gamei, dupa reinnoirea gamei Renalut, Talisman ne permita largirea gamei. Pentru noi este cucerirea unui volum nou, unei noi clientele. Nu va pot da cifre, dar este revenirea Reanult, pe scurt, cu toate modelele noastre noi din gama pentru 2016 este anul Renault", a declarat Jan Ptacek, directorul Renault Commercial Roumanie.

Talisman are un pret de pornire de 21.800 de euro in Romania la Serus, dealerul Renault care implineste 25 de ani de activitate.