(P) UiPath, în top 10 companii americane cu cei mai fericiți angajați


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Marti 16 Octombrie 2018 19:48
Categorie: a

Compania este specializată în dezvoltarea roboților software care automatizează procesele de lucru.

UiPath, compania specializată în dezvoltarea roboților software care automatizează procesele de lucru, s-a clasat pe locul al 6-lea în topul firmelor americane cu cei mai fericiți angajați. Cu acest premiu, UiPath a reușit să depășească în clasament companii mari precum LinkedIn, Facebook, Starbucks, Red Bull sau Adobe.

În cadrul studiului Comparably 2018 Culture Awards, UiPath a mai obținut locul 27 pentru cele mai bune beneficii extra-salariale (Best Perks & Benefits) și locul 38 pentru cel mai bun pachet salarial (Best Compensation). Principalele atuuri votate de angajați au fost atmosfera de lucru colaborativă, transparența echipei de management și comunicarea bună între colegi.

Obiectivul UiPath este acela de a deveni liderul global al revoluției digitale din mediul de afaceri, prin platforma sa de software RPA care va acomoda din ce în ce mai mulți algoritmi de inteligență artificială și machine learning. Misiunea companiei este ca în viitor fiecare angajat să aibă alături un robot, care să preia activitățile repetitive.

Joburile disponibile în echipa UiPath pot fi consultate pe pagina de cariere a companiei.

Tags: uipath,

VIDEO PROTVPLUS.RO