(P) Telekom lanseaza al doilea proiect-pilot de tip Smart City, la Constanta


Ultimul update: Luni 19 Iunie 2017 05:05
Data publicarii: Vineri 16 Iunie 2017 20:00
Categorie: Advertoriale

Telekom lanseaza al doilea proiect-pilot de tip Smart City la Constanta dupa cel de anul trecut din Bucuresti.

Proiectul include solutii inteligente de parcare si iluminat stradal cu reglare automata a intensitatii luminii, precum si un stalp multifunctional cu componente de supraveghere video pentru siguranta publica, statie de incarcare autovehicule electrice pentru un oras mai curat, enzori care monitorizeaza temperatura, zgomotul, presiunea atmosferica si intensitatea vantului si nu in ultimul rand internet gratuit prin WI-FI pentru cetateni.

Ovidiu Ghiman, Director Executiv Business, Telekom Romania: "Telekom este la al doilea proiect pilot de tip Smart City in Romania. La Constanta, solutia include componente de parcare, iluminat public, supraveghere video, statie de incarcare masini electrice, senzori de mediu si acces gratuit la internet prin WI-FI.

Solutiile de tip smart city pot rezolva problemele cu care se confrunta toate orasele mari: poluare, trafic sufocant, lipsa sigurantei. Cu alte cuvinte, tehnologia este pusa in serviciul cetatenilor si a autoritatilor locale."

Eduard Gheorghiu, Director Comercial ZTE Romania:"Suntem mandri ca impreuna cu Telekom am implementat un proiect prin care putem arata cum solutii tehnologice inovatoare pot sprijini marile comunitati urbane sa se dezvolte sustenabil."

Prin acest proiect, Telekom propune solutii pentru un oras digitalizat, care va face viata cetatenilor mai usoara si mai sigura. In acelasi timp, ajuta administratiile locale sa fie mai eficiente.

Tags: telekom,

VIDEO PROTVPLUS.RO