(P) Studiu: 38% dintre femei declară că vor să facă sex în noaptea de Revelion

Ultima actualizare: 03-01-2020 14:08
femei revelion

Faptul că femeile adoră lenjeria intimă nu mai este un secret pentru nimeni în prezent, iar alegerea lor pentru noaptea de Revelion, care se anunță extrem de efervescentă mai ales pentru cupluri, vine să susțină această idee de-a dreptul incontestabilă.

Mai exact, s-ar părea că seturile de culoare roșie sunt preferatele doamnelor și domnișoarelor în noaptea dintre ani și că acestea sunt în strânsă legătură cu dorința femeilor de a face sex, arată un sondaj realizat de Just4Girls.ro, primul motor de căutare pentru lenjerie intimă din România.

 

Potrivit cercetării, mai mult de jumătate dintre femeile chestionate din mediul urban, cu vârsta cuprinsă între 18 și 45 de ani se răsfață în noaptea de Revelion cu o lenjerie roșie, o culoare emblematică pentru reprezentantele sexului frumos. În topul preferințelor româncelor se numără seturile deux-pieces, chiloții sexy și body-urile din dantelă, acestea fiind și cele mai bine vândute produse de marii retaileri din industrie.

Totodată, același sondaj realizat de Just4Girls.ro arată că 38% dintre femei își propun să facă sex în noaptea de Revelion cu partenerul. În ciuda faptului că cele mai multe femei participante la studiu (86%) nu cred în superstiția conform căreia sexul în noaptea de Revelion le va influența pozitiv relația în anul următor, există doamne și domnișoare care corelează nevoia de a purta lenjerie intimă roșie cu dorința de a face sex și de a-și valida senzualitatea în fața partenerului în cea mai spumoasă seară a anului.

 

Sexul, mai incitant în noaptea de Revelion
Concluziile acestui studiu vin să întărească ideea potrivit căreia o lenjerie intimă seducătoare roșie va fi întotdeauna "cireașa de pe tort" atunci când vine vorba despre sex. Totodată, rezultatele sondajului relevă faptul că româncele își doresc să aibă parte și de artificii în dormitor, nu numai pe cer în noaptea dintre Ani.

S-ar părea că motivul pentru care dorința sexuală este în creștere în noaptea de Revelion este chiar ocazia festivă în sine și cadrul intim în care se desfășoară, în familie sau cu prietenii. Mai mult, alcoolul consumat în noaptea de Revelion crește apetitul sexual al femeilor, care sunt mai dornice de a-și manifesta tandrețea față de partenerul lor.

 

Totodată, în noaptea de Revelion, femeile se simt extrem de seducătoare în seturi de lenjerie intimă roșie, care vin să le sporească seducția și să le crească încrederea de sine.

Sondajul referitor la comportamentul cuplurilor în noaptea de Revelion și alegerile în materie de lenjerie intimă a fost realizat de brand-ul Just4Girls.ro în decembrie 2019, online, pe un eșantion de 100 de respondenți.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO