(P) Samsung redefinește experiența mobilă cu telefoanele pliabile

30-09-2020 20:09


Display-ul mare și camera foto cu zoom ridicat nu mai sunt suficiente pentru a spune că ai cel mai bun telefon din lume.

Avem de-a face cu o nouă revoluție în industria smartphone-urilor: dispozitivele pliabile. Samsung a lansat recent modelul Galaxy Z Fold 2, care are display și pe față, și pe spate, se pliază și e excelent pentru multitasking. Stocurile pentru Fold 2 recent lansat s-au epuizat rapid în România, dovadă că consumatorul român e dornic să ia contact cu vârfurile tehnologiei. Producătorul coreean are grijă ca stocurile să fie refăcute pentru toți cei care își doresc să treacă la noua generație de telefoane pliabile.

Simona Panait, Head of Marketing, Samsung Electronics România & Bulgaria: „Noul model recent lansat, Galaxy Z Fold 2, oferă performanțe de top, așa cum ne-am obișnuit deja fanii, însă elementul principal de inovație constă în ecranul pliabil, care redefinește experiența de utilizare a unui telefon. Această inovație a fost introdusă în premieră de Samsung deja de anul tecut, pionierând o nouă categorie de telefoane, iar acum, suntem singura companie din lume care are o întreagă gamă de smartphone-uri pliabile: la modelul Z Fold, adăugându-se și variantele mai compacte Z Flip și Z Flip 5G”.

Publicul local a primit foarte bine ambele concepte de telefoane pliabile. Acest lucru se reflectă în vânzări și ne confirmă faptul că apetitul românilor pentru tehnologiile inovatoare este foarte ridicat în continuare.

Tags: samsung,

VIDEO PROTVPLUS.RO