(P) Mogu.ro îți oferă metode eficiente de promovare online pentru afacerea ta

Ultima actualizare: 16-02-2021 14:48
(P) Mogu.ro îți oferă metode eficiente de promovare online pentru afacerea ta
StirilePROTV

Dacă te afli la începutul unei afaceri online sau crezi că este timpul de o reîmprospătare a imaginii de brand, există o serie de metode de promovare, care funcționează în baza principiilor seo, pentru a te ajuta să crești în vizualizări.

 

Una dintre cele mai simple și eficiente astfel de metode de promovare este prin intermediul advertorialelor. În acest caz vorbim de o manieră modernă de a face reclamă directă sau ascunsă unui site, produs sau brand, într-o formă inspirată și inteligență.

O agentie seo te poate ajută cu tot ce implică promovarea prin advertoriale. Îți va pune la dispoziție diferite pachete de promovare care te vor ajută să-ți creșți vizibilitatea în online, fără că tu să depui niciun efort concret. Desigur, ai putea să te ocupi chiar tu de redactarea și publicarea advertorialelor, însă este o muncă în plus, care îți va ocupă foarte mult timp.

 

Promovare online prin advertoriale seo

 

Dacă nu ai mai auzit până acum de termenul advertorial, acesta se referă la un articol plătit, redactat și conceput cu scopul de a promova, mai mult sau mai puțin direct un site, magazin online, blog, practic orice tip de afacere online.

La prima vedere au structura precum un articol obișnuit, pe o tema de interes pentru publicul țintă, legată direct de specificul serviciilor pe care le oferi, pentru a trezi interesul și curiozitatea posibililor vizitatori ai site-ului/clienți.

Aceste advertoriale se vor publică pe platforme cu notorietate mare, pentru a conferi mai multă încredere informațiilor transmise și pentru că mesajul să ajungă la cât mai multă lume.

 

Tipuri de advertoriale seo

 

Unul dintre tipurile de advertoriale este cel clasic în care se creează conținut, în jurul unei teme specifice, legată de brandul sau site-ul care se dorește promovat, însă fără să se facă niciun fel de menționare directă asupra brandului.

Este o metodă sigură pentru realizarea de link building, ceea ce înseamnă că advertorialele te ajută să generezi link-uri stabile pe perioade lungi de timp, care contribuie la urcarea în topul motoarelor de căutare.

Există de asemenea, un tip de advertoriale centrate pe brand-awareness, care promovează brandul în mod direct, ceea ce presupune inserarea de link-uri directe către site și menționarea numelului brandului în cadrul articolului.

Este o formă de reclamă în care se oferă informații relevante potențialilor clienți, pentru a-i face îndeajuns de interesați să între pe site sau pe magazinul online.

 

De ce să apelezi la o agenție seo

 

Nimic nu se compară cu ajutorul dat de o echipa de specialiști seo. Aceștia vor analiză etapă în care te afli în ceea ce privește evoluția afacerii online și îți vor oferi cele mai bune recomandări pentru o promovare eficientă, cu rezultare reale.

Dacă alegi o agenție seo specializată pe campanii cu advertoriale, atunci vei avea parte de servicii de calitate în redactarea articolelor și a accesului spre platforme online importante, pentru că vizbilitatea brand-ului tău să crească rapid.

Investiția financiară în planuri de promovare prin advertoriale este justificată dacă îți dorești o promovare inteligență și în acord cu ultimele tendințe în seo și algoritmi Google.

Dacă te afli la început cu afacerea online o promovare prin advertoriale seo te va ajută să crești în popularitate și să atragi cât mai multă lume pe site-ul tău.

Dacă însă, ești de ceva timp în mediul online, dar simți că nu avansezi, o astfel de promovare este cheia care te poate ajută, să deschizi mai multe uși spre o imagine solidă a brandului.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO