(P) Mai sunt doar două luni până la ediția a 5-a UNTOLD


Ultimul update: Luni 03 Iunie 2019 17:35
Data publicarii: Luni 03 Iunie 2019 17:29
Categorie: a
untold

Începând cu anul 2015, an în care a fost ales Capitala Europeană a Tineretului, Cluj-Napoca aste unul din orașele notate în agenda oricărui fan al festivalurilor de muzică electronică dance.

 

Motivul poartă numele UNTOLD - nume devenit între timp primul brand ambasador al turismului din România.

UNTOLD 2019 este programat în primele 4 zile ale lui August și fiindcă este vorba de o ediție aniversară, cea cu numărul 5, organizatorii anunță un show chiar mai intens decât cele din anii trecuți.

Cu două luni înainte de startul festivalului, lista vedetelor ce vor concerta în inima Transilvaniei este deja impresionantă, din ea nelipsind nume precum Armin van Buuren, Busta Rhymes, David Guetta, 3Are Legend, Don Diablo, Stormzy, Dimitri Vegas & Like Mike sau James Arthur. Până în prezent, lista conține în jur de 40 de nume, însă cel mai probabil vom avea din nou peste 200 de artiști, așa cum s-a întâmplat și vara trecută. 

Numărul participanților se anunța și el a fi unul record, un prim indiciu în acest sens fiind faptul că primele 15.000 de abonamente pentru UNTOLD 2019 s-au epuizat în mai puțin de 3 minute.

Chiar și lista sponsorilor este mai bogată în acest an, interesantă și inedită fiind alăturarea unui alt brand cu specific românesc dintr-o altă zonă de divertisment, Vlad Cazino, operator de gambling aflat în portofoliul Grupului Kindred, din care mai face parte și Unibet.

"Ne dorim mereu să le oferim clienților noștri cele mai tari experiențe în materie de distracție online, iar acum avem posibilitatea de le oferi și o extensie de divertisment, la Cluj-Napoca, la cel mai impresionant festival din țara noastră. Suntem promotori ai excelenței, dar și ai valorii unui brand românesc, astfel că am considerat naturală asocierea cu un festival de asemenea brand românesc, lider pe segmentul său. Pregătim multe surprize plăcute pentru clienții noștri și, prin această alăturare ca sponsor, implicit punem umărul pentru a oferi sutelor de mii de spectatori UNTOLD patru zile de festival de neuitat", au declarat reprezentanții Vlad Cazino la scurt timp după stabilirea recentului parteneriat.

Pentru a sărbători colaborarea, cei de la Vlad Cazino vor oferi pe 1 iulie, în cadrul unei tombole la care vor fi înscriși jucătorii de bingo online, nu mai puțin de 15 bilete duble la UNTOLD 2019. Pe lângă acestea, vor mai fi oferite Pachete FestiVlad (2 Bilete VIP, pe toată durată festivalului UNTOLD, cazare pentru 4 nopți,1.000 RON bani de buzunar și ocazia de a întâlni influencerii UNTOLD 2019!) și Pachete FestiVIP (2 Bilete VIP la UNTOLD 2019 500 RON cash), în cadrul unor turnee de sloturi.
Cu excepția norocoșilor care vor pune mâna pe premiile oferite de cei de la Vlad Cazino, doritorii de distracție fără limite vor trebui să plătească în acest an 681 ron pentru 4 zile de Acces General și 1420 ron pentru un Abonament VIP (4 zile).

untold Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: Pro TV

Tags: untold 2019,

VIDEO PROTVPLUS.RO
chestionare auto
(P) Intră pe e-drpciv.ro! Fă chestionare auto și crește-ți șansele de promovare a examenului de sală
(P) Nestlé a mobilizat peste 400 de voluntari în acțiuni de ecologizare de-a lungul Dunării și la Marea Neagră
(P) Mega Image atrage atenția asupra nevoii constante de donatori de sânge
(P) Top 4 telefoane rezistente recomandate celor cu poftă de acțiune
(P) Poartă cele mai stylish costume de baie la festivalurile verii și vei acapara privirile tuturor!
(P) Jucătorii de rugby britanici folosesc ulei de canabis pentru a reveni mai repede pe teren după accidentări
lidl
(P) Lidl sprijină programul național „Punct de prim ajutor. Fii salvator!”
Cum sa eviti fraudele online
Cum faci alegerea potrivită dacă vrei să îți izolezi locuința
(P) Carrefour prezintă programul ”Creștem România BIO”
(P) Vrei o casă modernă și inteligentă? Alege un gadget inedit!
(P) Alegerea corpurilor de iluminat pentru casa ta - exemple și recomandări