(P) kika a deschis un nou magazin în Pallady

Ultima actualizare: 26-01-2018 17:50

Kika, unul dintre cei mai mari și mai cunoscuți retaileri de mobilă și decorațiuni din Austria, a deschis pe 27 decembrie cel de-al doilea magazin al său, tot în București.

Dacă primul magazin kika, deschis în 2008, este situat în zona Militari în cadrul parcului „West Park Retail", noul magazin este amplasat în estul capitalei, în sectorul 3, pe bulevardul Theodor Pallady

Mirela Secosan, administrator kika Romania: "Incepand de astăzi bucureștenii se pot bucura de încaăun magazin kika în zona de est a capitalei. În primele 4 zile, pe lângă sortimentul variat de produse, vizitatorii se vor putea bucura de zeci de oferte şi alte suprize. Pe termen lung noul magazin va oferi clienților săi un sortiment variat şi în trend în materie de mobilier şi decoraţiuni pentru casă."

Mirela Secosan, administrator kika România: "Noul magazin are o suprafaţă de peste 12.000 de metri pătraţi iar vizitatorii pot găsi în kika Pallady peste 15.000 de produse de mobilier şi decoraţiuni, de la canapele şi colţare, mobilier pentru dormitor şi bucătarii până la perdele, metraje şi corpuri de iluminat. În plus, în ambele magazine dar şi în online, vom continua să completăm în mod regulat sortimentul kika cu game noi adaptate cerinţelor pieţei dar şi celor mai noi trenduri în materie de design. Ne dorim să oferim un sortiment variat potrivit pentru orice preferinţe, fie că vorbim de design sau de funcţionalitate. Pe scurt, cu toții ne dorim să 'Facem casă bună împreună'".

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO