(P) Incepe vanatoarea pentru 150 de butoaie cu premii pentru 150 de ani de Distilerie Jack Daniel’s!


Ultimul update: Luni 15 August 2016 07:12
Data publicarii: Vineri 12 August 2016 13:04
Categorie: Advertoriale

150 de ani de distilerie Jack Daniel’s, 150 de butoaie cu premii, ascunse in toata lumea!

Asa aniverseaza Jack Daniel’s, la nivel global, cei 150 de ani de la inregistrareaprimei distilerii de pe teritoriul Statelor Unite ale Americii!

Dupa ce primele butoaie au fost descoperite deja in toate colturile lumii, din Australia si Canada, pana in Anglia si Italia, a venit si randul nostru, iar primul butoi dintre cele 3 aduse in Romania, a fost gasit sambata, la Cluj-Napoca, intr-un loc plin de istorie.

Mai mult decat atat, castigatorul a luat acasa si butoiul, o bucata importanta din istoria Jack Daniel’s, whiskey-ul numarul 1 in Romania.

Vestea buna pentru cei care vor sa intre in aceasta vanatoare de comori este ca alte doua butoie vor fi ascunse la noi in tara, la Timisoara si Bucuresti, iar pentru a participa, trebuie doar sa urmareasca indiciile pe pagina de Facebook Jack Daniel’sTennessee Whiskey Romania!

Urmareste pagina de Facebook pe 14 august, la ora 16:00, pentru indiciile care te vor duce la butoi. La final de vanatoare te asteapta, printre altele, un mini-bar cool care te ajuta sa gusti victoria asa cum se cuvine. Incepe vanatoarea! Regulamentul oficial pe jackdanielsbarrelhunt.com.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO